Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 7-člansak družian potrebuje pomoč -drugič.. 22.5.2009 9:01:54
|
|
|
|
Splišni
|
Ma poden, res. Koliko izkoriščanja. No, pa saj je to menda običajno ob takih krizah.
|
|
|
|
RE: 7-člansak družian potrebuje pomoč -drugič.. 22.5.2009 16:39:14
|
|
|
|
Taddy78
|
V eni drugi čvekalnici so se nekra mamice ful angažirale za družino, katere prispevek je bil na Tedniku in kaj se je zgodilo. Ena ji je podarila skoraj nov voziček, pa rekla da se ji barva ne dopade in ga dala naprej eni sosedi, pa tudi večino ostalih oblačil in igrač za tamalega in dojenčka v trebuhu je razdevala okoli. Sem pisala mail na Tednik, in seveda ni bilo odgovora... Ponavadi mi takšne teme poženejo kri po žilah, ker če ne moreš preživljat enega otroka, nevem zakaj jih morajo imeti še toliko. Takšnim družinam bi jaz dala oz. podarila kontracepcijske tablete
|
|
|
|
RE: 7-člansak družian potrebuje pomoč -drugič.. 22.5.2009 18:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja včasih premalo poznamo ozadja takih družin,ki se znajdejo v stiski so po časopisih po netu tv-ju.Poznam pa eno družino,ki so vsepovsod bogi,vedno rabijo pomoč nimajo kaj za jest po drugi strani pa imajo za pijačo vsak dan.Pa tega nisem videla le jaz ampak mnogo drugih,ki le obračajo oči,ko vidijo kaj si nosijo iz trgovine tam pa kot,da nimajo za jest ne za položnice.Ja saj tisti kateri jih ne poznajo in so od daleč tistim se smilijo kako so bogi meni pa še marsikomu pa se ne smilijo niti malo.In nebi namenila niti centa tud,če jim vse izklopijo.Najlažje je,ko je plača it kupit cele gajbice piva pa šteke cigaret položnice pa ko žvižga. Zato me boli,da marsikdo pa bi res rabil in ne dobi,ker se pomaga enim takim navideznim revežem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?