|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to ni res
19.5.2005 8:04:01   
marty5
Kar ne morem verjeti - ali jaz ne znam uporabljati teh testov ali je z njimi nekaj narobe. Že prejšnji mesec sem imela težave z baby checkom mini, ta mesec pa sem preizkusila romed kasetni test.

Grem po navodilih in kaj se zgodi? Kontrolna črtica ok, potem pa se test razmaže - drugi del okenca je ves prelit z roza barvo, vmes se vidi le bela črtica, ki ima na eni strani bolj temen rob:zmeden:

Je imela že katera podobno težavo s tem testom? Vem, da edino kar lahko je, da ga ponovim - tudi bom, samo več ne vem s katerim. S CB vidim, da ima marsikatera težave.

Če bi imela možnost slikanja, bi vam prav rada pokazala ta zmazek. Je katera s podobno izkušnjo?

p.s.: tudi ta mesec nisem zdržala - sem naredila test en dan prej, danes M pa še ni....upam, da je tudi ne bo;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   to ni res
19.5.2005 8:07:32   
bena
Jaz sem test delala s Clear blue in moram povedat, da ni bilo nobenih težav, pa še 100% zanesljiv je. Poskusi tudi ti.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   to ni res
19.5.2005 8:08:32   
Čiračara
Priporočam Clear blue. Je dražji ampak z njim ni težav.

LP

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   to ni res
19.5.2005 8:15:50   
mala važička
jaz sem na tisti dan ko bi morala dobit M probala test BABYCHECK in mi je šele po več kot petih minutah pokazal :roza:, res je da je bila druga črtica zelo svetla, tako da sem z istim testom probala še naslednji dan. Pokazale sta se dve črtici ampak ena spet ful svetla, tako da sem se naslednji dan odločila za tretji test. Kupila sem si ROMED, ki pa mi ni pokazal skoraj nič (pa naj bi bil tako občutljiv da naj bi nosečnost prepoznal 3 dni pred izostankom).
No v četrte pa sem si kupila CLEARBLUE in pokazal je zelo lep plusek.

Mogoče pa test (BABYCHECK) preveč namočiš v urin. Jaz vem da ROMEDU ne zaupam več.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   to ni res
19.5.2005 8:17:49   
kajča
Marty jaz sem prejšnji mesec naredila tri romed teste, samo eden je bil ok, brez druge črtice sicer, ampak vsaj ni bilo vse razmazano in roza-rdeče z belo drugo črtico kot pri drugih dveh. Potem sem nad Romedom obupala in naredila BC mini, ki pa mi je pokazal jasno le eno črtico.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   to ni res
19.5.2005 8:22:34   
SABILA
v lekarni v celju sem včeraj hotela kupiti test romed pa mi je rekla farmacevtka, da je so z romedi testi težave, in da mi ga ne priporoča, tako sem kupla baby check in mi je pokazal negativno!

po moje je res najbolje, da kupiš cb, čeprav je dražji!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   to ni res
19.5.2005 8:43:20   
kajča
Marty probaj z drugim testom, držim pestke zate
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   to ni res
19.5.2005 8:44:46   
marty5
Hvala vsem. Definitivno Romeda ne kupim več - sploh je kompliciran s tisto kapalko.

Bom šla potem kupit kaj drugega. Mi je že nerodno v lekarni - vsak mesec po vsaj 1 ali 2 testa.

Le kdaj bo s tem konec?? :(

Lep dan vsem:rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   to ni res
19.5.2005 8:45:00   
baguSka
Mogoče bi pa mogla lulat mal drugač :zmeden:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   to ni res
19.5.2005 8:45:33   
baguSka
Marty želim ti da čimprej.:rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   to ni res
19.5.2005 8:50:24   
TANTRA
Meni Romed kljub nosečnosti ni pokazal nič. Baby check pa še pred izostankom z zjutranjim urinom. Tudi CB.
Mislim, da je vzrok v temu, da ga predolgo namakaš v urinu. Dovolj je toliko kot piše. Je pa res, da pri Baby checku traja skoraj 10 minut da pravilno pokaže, pri CB pa manj kot 5 min.
Želim ti veliko sreče z :roza::rozica:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   to ni res
19.5.2005 9:03:03   
SABILA

punce, kako dolgo je treba čakat pri baby checku? jst sem počakala 3 minute je bla ena črtica, pa sem odhitela v službo! (jst glupa ko ne beremn avodil):zmeden2::zmeden:

zdej pa ne vem?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   to ni res
19.5.2005 9:06:26   
TANTRA
Jaz sem naredila test in 5 min nič. Ga dam razočarana na polico in ko pridem čez 10 minut nazaj glej :roza::roza:... Baje pokaže na začetku zaradi nizke ravni šele bolj pozno!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   to ni res
19.5.2005 9:12:51   
SABILA
tantra,

ali si ponovila test, aili nisi :nosecka:?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   to ni res
19.5.2005 13:07:57   
nejca1
Marty, poišči med albumi mojo fotko istega testa, ko nisem vedla. a je ali ni. Naslov je menda Sta dve ali ena ?, geslo je nejca, gor na forum pa sem ga dala prejšnji teden. PObrskaj malo, mogoče pa je. Jaz sem počakala 3 dni in pol se je super vidlo.

Držim pesti, :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   to ni res
19.5.2005 14:21:55   
marty5
Sem pogledala slikco testa.

Pri tebi je drugače - na mojem je kontrolna bolj nežna od nje dalje pa je vse razmazano z roza - do konca okenca. Vmes je le malo širša bela črtica, ki ima en rob malo bolj poudarjen z roza barvo.

Najbrž sem ga res preveč razmočila - čeprav sem dala 5 kapljic, kot piše. Bom poskusila še enkrat zvečer ali zjutraj (če bom vzdržala :zmeden2:)

Hvala za pomoč. Upam, da vendarle bo :modri::roza:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?