Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pisanje daljših tekstov - javljanje napake 20.5.2009 23:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
predno ste napravili določene spremembe na portalu, sem že prej na forumu ugotavljala, da če sem sestavljala daljši tekst, da enostavno mi je javilo napako in sem morala nato pisati jovo na novo. evo, sedaj sem odgovarjala na z.s. - bilo je spet daljše, pošljem in mi javi opravičilo, da je prišlo do napake - sedaj po novem piše z rdečo. saj bi lahko kje drugje našla plac in pisala tekst in potem kopirala, vendar le zakaj? in sedaj moram spet jovo na novo pisati, ker tehnika štrajka na tem koncu. ampak bom jutri, ker se mi sedaj ne da. naj povem, da sodelujem tudi drugje in nimam težav, samo tu. kot da bi imeli za pisanje tekstov določeno omejitev. nekaj časa je že normalno delalo, sedaj pa se je spet začelo jovo na novo pojavljati. pač moteče, ker s tem zgubljam čas, da moram dvakrat zaradi tehnike, ki javlja napake, ponovno tipkovnico in mojo energijo zaganjati, kadar gre za daljše tekste. to, kar sem odgovarjala v z.s., je zame pomembna zadeva. in me je v bistvu kar oreng sedaj zmotilo. zato sem morala tudi tu pojamrati.
|
|
|
|
RE: pisanje daljših tekstov - javljanje napake 21.5.2009 8:20:59
|
|
|
|
benika
|
O marija no, tebe je pa en sam jamr zadnje cajte Če ti po daljšem pisanju javi napako oz. piše, da je seja potekla, potem narediš tole: Na okence, v katerem ti javi napako, klikneš z desno miškino tipko, izbereš opcijo Nazaj in se ti pokaže napisan tekst. Tega potem označič, kopiraš in še enkrat odpreš okence za odgovor. Vanj skopiraš tekst in voila.
|
|
|
|
RE: pisanje daljših tekstov - javljanje napake 21.5.2009 10:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da ne jamram sam jest, ampak ja, ni mi lahko zadnje čase. ampak pustmo to. hvala vseeno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?