|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   magični lonček
20.5.2009 20:04:04   
mamaemem
živjo,

malo čudno vprašanje pa vseeno, ima katera idejo kako 7-mesečnega naučiti piti iz magičnega lončka?

Hvala, lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: magični lonček
20.5.2009 20:11:01   
Andromeda
A je drugače dojen? Ker mi smo na AM in je brez posebnih težav "zagrabil" tisti kljunček. Imamo pa od Aventa in Nuka, se mi zdi, da je od Nuka bolj enostaven. Samo pri našemu je problem, da zavrača vso drugo tekočino, razen mleka. Včasih samo par požirkov vode naredi, čaj in sok pa mu dam po žlički...No, to je pa že druga zgodba user posted image

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2009 20:23:03   
mamaemem
Ja seveda, sem pozabila napisati. Polno dojim in tudi dude noče, zato pa sploh ne ve kaj bi z lončkom.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2009 20:29:07   
pikolina66
naš je tudi polno dojen in ni sprejel nobene dude, po flaški ni šans, da bi pil, potem sem mu dala vodo v ta lonček, ko sem začela uvajat GH...najprej je malo čudno gledal in obračal lonček, kmalu ga začel dajat v usta in piti, menda ene dva dni je potreboval, da je pokapiral...ni problema, samo daj mu lonček pa bo, naj malo vadi :-))

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2009 20:50:55   
Naja31
Prvi sin je bil polno dojen, magično lonček je porajtal šele pri 9ih mesecih.
Drugi sin tudi polno dojen, star je 14 mesecev, z magičnim lončkom sem se nehala truditi.

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2009 11:29:11   
koala
Moj je bil do 6 meseca polno dojen, pa tehmagičnih lončkov ni porajtal, pol pa sem mu za štos kupila nubyjevega na slamico in je začel lepo piti po slamici, star je bil 9 mesecev.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2009 21:59:46   
nia5
Moja sicer še mleko pije po flaški, sem se nekaj trudila s tem lončkom en čas in ga je kr odrivala, zdaj pri enem letu pa že lep čas pije iz kozarca brez problema, tako da ga imamo za okras.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2009 8:41:31   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: mamaemem

živjo,

malo čudno vprašanje pa vseeno, ima katera idejo kako 7-mesečnega naučiti piti iz magičnega lončka?

Hvala, lp!

Nikoli ni imela teh stvari, ker nikakor ni želela prijeti tistih cucljevuser posted image .
Pije že od 6.5m po kozarčku in se nič ne poliva.user posted image
Aja še to sm pozabla tudi naša je dojena in nikoli ni imela ne dude in flaše.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2009 12:14:21   
Ryssa
Jaz sem mu dala magični lonček kot igračo, da se je z njim igral. Potem je začel dajat cucelj v usta in mimogrede je še kaj priteklo ven, zdaj pa že točno ve, da je to za piti. Je kar sam pogruntal. Predlagam, da mu ga daš da se igra z njim in se bo tako naučil.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?