Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po 3 tabletkah Canesten sedaj roza izcedek 20.5.2009 17:32:30
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz vedno dobim roza izcedek po 2 canesten tabletki, pa če sem bila noseča ali pa če nisem. Narobe ni bilo nič, zakaj pa do tega prihaja, mi pa ni znal noben G povedat.
|
|
|
|
RE: po 3 tabletkah Canesten sedaj roza izcedek 21.5.2009 17:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče si si s tabletko malo ranila kaj,da je roza izcedek (pregrobo vstavila).nič skrbet.če pa te skrbi,pa pokliči G in povprašaj.
|
|
|
|
RE: po 3 tabletkah Canesten sedaj roza izcedek 21.5.2009 17:52:29
|
|
|
|
Lenck
|
Imam tako izkušnjo. Do tega pride, ker a) je nožnica presuha in raniš sluznico, ali b) ker ti mlečna kislina iz nožnice rani sluznico, ki je preobčutljiva. Ko se je meni to naredilo (vendar že po drugi vaginaleti, ne dva dni po prenehanju), mi je ginekologinja priporočila prenehanje terapije (sicer naj bi po enem tednu ponovila 3x1 vaginaleto). Vendar je bilo pri meni več kot samo malo rožnatega izcedka... in že sicer sem imela težav s krvavitvami v nosečnosti. Škode pa ne bo nobene, ne skrbi. Če te torej skrbi, jih (med nosečnostjo) več ne uporabljaj, zaenkrat pa ne skrbi. Ob naslednjem obisku povej ginekologinji, kaj se je zgodilo, in jo prosi, da ti namesto tega da raje npr. kremo Canesten.
< Sporočilo je popravil Lenck -- 21.5.2009 17:53:34 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?