Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Možnost za nosečnost??? 18.5.2005 19:07:15
|
|
|
|
onja
|
Drage nosečke, prosila bi vas za mnenje. Naredila sem test s Clearblujem, ker mi :hudicek: malo zamuja. Po petih minutah je bil test negativen. Nisem bila pretirano razočarana, saj razen zamude :hudicek: in povečane utrujenosti nimam znakov, ki bi jim lahko pripisala nosečnost. Test sem odložila in ga zgolj slučajno pogedala čez nekaj ur, ko sem ga hotela zavreči.Takrat pa sem zagledala rahel, a razpoznaven plusek. A mislite, da je možno, da je bil test še veljaven, glede na to, da v navodilih piše, da spremembe po pol ure ne veljajo. Naj še povem, da je bil Romedov kasetni test negativen. A ima katera od vas podobne izkušnje? Bila bi vam zelo hvaležna za odgovore, saj si z možem zelo želiva :duda:!! Lep pozdrav, Onja
|
|
|
|
Možnost za nosečnost??? 18.5.2005 19:21:00
|
|
|
|
Tida
|
pozdravček Pomagati ti na žalost ne znam imam pa sama podoben primer ampak z baby check-om. Naredila sem test in mi je pokazal najprej samo eno črtico. Jaz tupa glupa pa nisem prebrala prav navodil in nisem videla da moraš opazovati okence 10 min. Ko sem po cca 10-15 min pogledala test je bila zraven še ena rahla ampak debela črtica. A je katera imela podoben primer? A BC vedno pokaže še eno črtico po 10 min? Sedaj bom test verjetno ponovila tokrat CB. Držite pesti da pokaže :roza: oz. + LP
|
|
|
|
Možnost za nosečnost??? 18.5.2005 19:27:46
|
|
|
|
lumpy
|
Onja, :rozica: Test moras odcitati v tistem casu kot je napisano v navodilih ( nekateri imajo 3 min, drugi 5 , spet tretji...). Ce tega ne storis tako je test neveljaven, nerealen. ce pa se ti je vendar pokazal plusek ti priporocam da pocakas se kaksen dan in zopet ponovis test, da bos sigurna, pa z jutranjim urinom, ker je takrat najvec hcg v urinu.
|
|
|
|
Možnost za nosečnost??? 18.5.2005 20:11:11
|
|
|
|
lenika
|
Tudi sama sem delala že dva testa, ker mi M zamuja 8 dni. OBa testa Clear blue sta bila negativna. Zdaj, ko sem to prebrala sem šla še enkrat gledat tisti test od včeraj in bila je ena zelo močna vodoravna črtica in zelo rahla komaj vidna navpična črtica. Kaj naj sedaj naredim?
|
|
|
|
Možnost za nosečnost??? 18.5.2005 21:24:30
|
|
|
|
Brigitte
|
Živjo! Jaz sem pred 10 dnevi prvic uporabila baby check in mi je pokazal dve črtici prej kot v 10 min. Je pa trajalo dlje kot pri clear blueju. Sicer vsem želim pluske, ampak tudi meni se je predlani s clear bluejem po parih urah pokazala še ena medla črtica, vendar takrat še nisem bila noseča... Držim pesti za vse! ;) Lp, Brigitte.
|
|
|
|
Možnost za nosečnost??? 18.5.2005 21:32:30
|
|
|
|
sašaš
|
O, onja! A sta že kar pridna? Lepo, lepo! :bravo::bravo::bravo: Odgovorit ti pa ne znam - saj veš... :rozica::rozica::rozica: Lp, Saša :muca:
|
|
|
|
Možnost za nosečnost??? 21.5.2005 20:29:40
|
|
|
|
jezika
|
lenika se ti približujem, meni zaostaja 10 dni pa sem zjutraj naredila CB tes in mi je pokazalo, vodoravna črtica poudarjena navpična pa rahla ampak opazna. plusek se je v glavnem videl. sem ali nisem?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?