|
Obdobje hude krize, pomagajte. 19.5.2009 13:10:49
|
|
|
|
pikecpokec
|
Naš malček (februarja je dopolnil 2 leti) je očitno v obdobju hude krize. Okrog prvomajskih praznikov je bil bolan, dva dni sva bila v bolnici, skupaj je v enem kosu namjkal v vrtcu 3 tedne! Zdaj pa je nastopila kriza zaradi vrtca. Zjutraj takoj ko se zbudi, so prve besede NE V VRTEC! Potem celo pot joče, ko pridemo v igralnico, pa čudežno neha . Je pa rekla vzgojiteljica, da se mu prav vidi, kako se cel dan zadržuje in je pogumen, pa ves čas govori da pride mami po njega, ali pa ati. Ko pridemo domov, potem kako uro joče in se dobesedno prilepi na mene ali na atija, med kosilom nama sedi v naročju... potem se malo pomiri in se zunaj kaj igramo, zvečer ko je treba spat, ga je pa treba držat za roko, pa zraven njega spat... Je pa ves čas jokav, mislim, sploh ne zna več normalno povedat stvari. Vse v stilu: MAAAAAMIIIIIII, LISANKE GEDUUUUUUUUU! Je možno, da je to tudi odziv na trenutne razmere doma (dedek je prišel iz bolnice in se kar veliko ukvarjamo z njim, da ga postavimo na noge)? Čeprav se zelo trudim, da malega zato ne zapostavljam in da si res vzamem čas za cartanje. Ne vem, kako naj ga malo skuliram. Res se veliiiiiiko cartamo, igramo, v glavnem počnemo večino stvari skupaj. Ampak včasih mi ob vsem dretju res malo plafon dvigne, ko mu poskušam razložiti da kakšne stvari pač ne more ravno tisti trenutek početi/dobiti, ampak ne, on se dereeeeee. Ful sem že utrujena od vsega skupaj, pa skrbi me za malega. Prej je bil tak dobrovoljček, zdaj pa sam jok, dretje, ... Pomagajte mi, prosim.
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.5.2009 16:30:37 >
|