kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka IZVIRNO SPOROČILO: žanka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ja pa že vrabci na strehi čivkajo, da je treba bit pri kupovanju rabljenih telefonov previden, pa se še najdejo naivneži, ki nasedajo temu. Kako lahko kupiš telefon brez papirjev in si pol še upaš označevat policaje z bando, men to ne gre v glavo. Ja,bila sem naivna,sama sem poštena,zato pa me še ni izučilo,da vsi pa niso. Banda sem pa napisala zato,ker sta se policaja do mene tako obnašala,kot da bi nevem kaj hudga naredila.Sicer si pa res včasih ne zaslužjo kake lepše besede. kalbo, mal pretiravas. verjetno so se ti isti policaji, ko je lastnik telefona prisel podat prijavo na PP, najprej do njega arogantno obnaslai - ces, kaj sploh podajate prijavo, telefonov ne iscemo, to so tolk majhni zneski... (vem, ker mi stranke to povejo), pol ko so ga pa nasli, so se pa se nad njo mal znesli. Sej je bil primer tukaj na RR, ko je ena kupila avto iz tujine, ko so ga hotli spet registrirat, pa so dobili obvestilo, da je bil avto ukraden in so ga zasegli. Pa a je bla tud ona naivna, ker je kupovala rabljen avto? Zal je pac tko, da vedno na.****o ta posteni, tisti, ki so pa najvecji lopovi se pa okrog setkajo lal pa dobijo ustno opozorilo... Zanki je bila pa sola za drugic, res pa upam, da se bo vse dobro izteklo in da se ne bo prevec zakompliciralo. verjetno je pa odvisno zdej tud od lastnika telefona, a zeli da te se naprej kazensko obravnavajo oz. poda prijavo cez tebe al ne... (bo kaksna, ki vec ve o tem povedala) Ne, ne pretiravam. Tok je dons možnosti, da človek pride do sorazmerno dobrega telefona po smešni ceni, da se mi zdi pač skrajna neumnost kupovat telefon prek bolhe, če se pa ne prepričaš o tem telefonu, ki ga kupuješ, je pa neumnost še toliko večja. Sej lahko, sam ne pol jamrat, ne. Policaji pa najbrš ne bojo glih rožce sadil, ni to njihovo delo.
|