|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne bom, nočem
18.5.2009 16:19:00   
marelina
 Ne bom jedla juhe, ker je peteršilj noter. Nočem teh hlač! Ne grem se še umit, ni še tema!.. in tak kvačke, ko poslušaš vsak dan

Kako se odzovete na tako pregovarjanje otrok? Sama poskušam s homorjem, a vedno za to nimam volje, sploh zjutraj. Vztrajanje pri nečem  in testiranje mej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne bom, nočem
18.5.2009 18:01:57   
pipic
če se noče oblečt,gre pač takšne kot je v vrtec( se še ni zgodilo,se potme vedno obleče)
če noče jest,njegov problem in ne moj,ker jaz ne bom lačna( na koncu vedno vse poje)
če noče spat,ugasnemo vse luči v stanovanju ( in pride v posteljo,ker noče v temi biti sam ) itd
Nikoli se še ni zgodilo,da kaj ne biuser posted image

(odgovor članu marelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2009 19:08:35   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: pipic

če se noče oblečt,gre pač takšne kot je v vrtec( se še ni zgodilo,se potme vedno obleče)
če noče jest,njegov problem in ne moj,ker jaz ne bom lačna( na koncu vedno vse poje)
če noče spat,ugasnemo vse luči v stanovanju ( in pride v posteljo,ker noče v temi biti sam ) itd
Nikoli se še ni zgodilo,da kaj ne biuser posted image

Zelo podobno je bilo pri nas. Brez prehudega pregovarjanja. Če se nočeš umiti, prav, pa smrdi, no, za oblečt in jest se ni nikoli kaj prida protivil.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2009 20:00:48   
sanja nk.
no pri mojih dveh je bilo tako...samo ne vedno user posted image ...pri juhi ...enostavno ne jej, samo hladilnik je zaklenjen..
samo če je problem samo peteršilj , bi ga jaz na tvojem mestu samo vn vzela , ker to sem tudi jaz počela, eden ni maral korenja, eden pa ...hmm...velikuser posted image
glede obleke, če nekaj res noče, ne sili.....pa naj obleče tiste po njenem mnenju...
glede umivanja pa jo samo zagrab pa nes pod tuš...user posted image ..pomaga...no vsaj pri nas je ...
drugače pa veliko humorja pa potrpežljivosti...user posted image
lp

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2009 20:02:45   
Anonimen
Kako se odzovete na tako pregovarjanje otrok?

Kakor kdaj.

Vcasih prav, ok, ni treba, ce noces.
Vcasih ce ne bos zdaj, kdaj bos?
Vcasih nema debate, moras.
Po stotem neću pa Kaj pa ti sploh bi?

(odgovor članu marelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2009 20:04:35   
Splišni
Pri nas je bilo to, ko je bil še mlajši, tam pri ene dveh letih je bilo vse ne, ne. Potem tam pri štirih se je pa skuliral. Se pa jaz nisem šla nikoli humorista okoli tega, pa tudi, če bi se hotela, ne bi delovalo. Tako da je pač bilo več energije potrebno. Samo za oblečt zjutraj ni bilo problema, za jest je pa še zdaj maksimalen. Samo kaj čem, če ne je, pač ne je.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2009 20:08:21   
Anonimen
Pri nas je bilo to, ko je bil še mlajši, tam pri ene dveh letih je bilo vse ne, ne. Potem tam pri štirih se je pa skuliral.

Zelo podobno, samo da je skoraj skulirala ze malo prej.

Marelina, mine user posted image .

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.