Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prekinjen odnos - možna zanositev? 18.5.2009 13:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
test, ko ti bo zamujala. tukaj lahko samo ugibamo, če si noseča
|
|
|
|
RE: Prekinjen odnos - možna zanositev? 18.5.2009 13:34:04
|
|
|
|
ssevin
|
Ne vem kaj ti naj rečem. Evo hvala rr teamu in enostavni opciji MOJA RINGARAJA, vrže me tam, kjer mi ni mesto.
|
|
|
|
RE: Prekinjen odnos - možna zanositev? 18.5.2009 13:34:44
|
|
|
|
BUŠICA
|
počakaj do konca meseca in naredi test nosečnosti- šele tedaj se ubadaj z vprašanjem kako in kaj. do takrat pa uporabljaj zaščito otrok!
|
|
|
|
RE: Prekinjen odnos - možna zanositev? 18.5.2009 13:35:48
|
|
|
|
tassika
|
Jah možnost da si noseča je, ker se lahko zanosi tudi s predsemensko tekočino, fant mora biti pa močno zverziran, da res ve, kdaj prekinit odnost. Rdeči flekci so pa lahko tudi, glede na to, da si še mlada in da najbrž nimata veliko donosov, še vedno krvavitev od razdevičenja ali pa ti lahko poči kakšna žilica. Mislim, da je za vgnezditveno kraviatev prezgodaj. Glede na to, da sta pač spolno ativna, ti močno priporočam, da si priskrbita zaščito in ne samo tabletke, tudi kondomi so priporočljivi, zaradi raznih bolezni, ki jih lahko dobiš, jaz nisem imela veliko partnerjev samo 3 in to pač razmerja, ki so trajala dalj časa, pa so mi sedaj ugotovili prisotnost virusa HPV, ki v najslabšem primeru lahko povzroči tudi raka materničnega vratu. Res je da si še mlada, o tem ti ne bom pametovala, ampak če mislita nadeljevati v tej smeri, se res malo pozanimajta o zaščiti in vsem ostalim. Recimo, če se zgodi še kaj nepričakovanega tudi o jutranji tabletki. Kaj sta pa naredila tokrat pa na žalost ne boš vedel anič prej kot 27, pa ne sekiraj se preveč, da si jo ne boš tako še malo prestavila in bo potem še večja panika. lp
|
|
RE: Prekinjen odnos - možna zanositev? 18.5.2009 13:37:32
|
|
|
|
cikabum
|
hvala vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?