|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čas je za AVGUST
19.5.2005 10:22:05   
Žani
Končno se vam pridružujem! Sem bla tri dni okupirana s pranjem in likanjem za :duda: in :love:, v šoli za starše sva bla, pa pri frizerju, pa eno dojenčico sem šla pogledat v porodnišnico(bivša sošolka je rodila), pa včeri pri zdravniku... Res ni blo časa! Na pregledu pri g so me stehtal...groza:(( V 4 tednih sem se zredila za 4 kg, vsega skupi 9. Je rekla g če rada kaj dobrega pojem :)- ali tudi že kaj zatekam. Ja, vsakega malo. Kaj čem ji rečt, da celo milkino belo čokolado s kokosom zmažem v parih minutah?! :zmeden: So mi pa hemoglobina zmerli 11o, kar je ravno na meji. Mi je ponujala tablete (železo), pa jih nisem hotla, zdaj mi je pa žal! Si bom drugi teden zmerila v službi in če bo še nižji, bom šla pa nazaj ji rečt.
Drage moje, blagor se vam k lahko :sloncek:! Midva imava prepoved, tako da že 2.5 meseca nisva :sloncek:! Me bo kar razneslo...Sej :love: že pocartam, kaj pa jaz?:(( Bova tam v 39. tednu vse nadoknadla...:)-
Za predavanje o EA sem se pozanimala-greva 7.junija.
Joj, sem se kar razpisala...se tipkamo!
Lep pozdrav!:rozica:
Žani 28t 4/7

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   čas je za AVGUST
19.5.2005 10:22:28   
nelči
Pozdrav!
Ko ste ravno avgustovke "na delu" me zanima, kako se boste pripravile glede oblačil. Kaj vse boste kupile? Sama še nisem kupila nič, pojma nimam kaj vse bom rabila. Boste kupovale tudi jesenska oblačila? Pomagajte, prosim

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   čas je za AVGUST
19.5.2005 10:40:16   
hugolina
Ja Žani, mene to še čaka (likanje, zlaganje), ker se mi ravnokar sušita dve žehti cotic.;) Komi čakam, da se mal zamotim, ker v takem vremenu kot je te dni nimam kaj počet in se samo prelagam po stanovanju.

Nelči tebi pa težko pomagam, ker sem cotice jaz vse dobila in to ogromnooooo. Pa je sprva kazalo da ne bo nič. Evo, pa se je našla ena, k mi je prijazno odstopila svoje, ker jih ne potrebuje več (ima že 4 :duda:, zdej pa pravi da je dovolj).
Mogoče mal še počakaj, če se katera od kolegic najde, se mi pa zdi, da je bil enkrat na RR že seznam cotic, ki jih najbolj potrebuješ. Se pravi, tiste osnovne. Mal pobrskaj. Več ti pa resnično nebi znala povedat.:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   čas je za AVGUST
19.5.2005 10:59:49   
Žani
Hugolina sem se kar lotila pranja in likanja...Sem včeraj tolk hitela, sem 4 al 5 ur likala, ker je bilo tako fino vreme. Ko se pri nas sonce samo pokaže, je v stanovanju pravi kotel. Si ne predstavljam likat v tisti vročini!
Nelči, jaz nisem nobene cotice dobila, tako da sva zaenkrat kupila: body kratek rokav(7), body dolg rokav(11), majčke dolg rokav(4), žabice(8), pajace(3),dva kompleta, copatke (4), kapice(5). Nimam občutka, ali je česa premalo ali preveč. Upam, da za prvo silo bo...;)
Lp
Žani

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   čas je za AVGUST
19.5.2005 11:02:38   
Žani
Joj, tam pri žabicah se mi je neki vrinilo-žabic je 8.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   čas je za AVGUST
19.5.2005 11:39:13   
nelči
Hvala za odgovore in pomoč!

Ja, saj bom še malo počakala če bom mogoče od katere kaj cotic dobila. To precej prav pride, da ti ni potrebno vsega kupit. Bomo videli .. če ne, bomo pač kupili. Pa saj sem malo gledala, pa te stvari sploh niso tako drage ... no se pa verjetno nabere, če moraš upiti od A do Ž!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   čas je za AVGUST
19.5.2005 12:19:28   
tulipan
Pozdravljene, tudi jaz sem še tu, a se bolj malo oglašam...Se mi zdi, da :duda: kozolce obrača in veselo tolče z rokicami ali nogicami, da se cel trebuh premika..kot v kakšnem filmu o vesoljcih, ko potem iz jajca pogleda neznano bitje... Drugače vse OK, edino spat ne morem nikakor in hodim na WC non stop- menda je vse normalno!
Lepo se cartajte!:rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   čas je za AVGUST
19.5.2005 15:28:07   
Jessy
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kolk sem vesela, ker smo se končno malce prebudile iz zimskega spanja!!! A smo pomlad kar preskočile??? O, ne, ne še!!!

A ve že kar perete in likate??? Midva greva sicer jutri po cunjice k moji sestri, sam sem s pranjem mislila še malce počakati... Zdaj pa, ko berem, da ve vse to počnete, je pa še mene prijelo, da bi. Ma se bom poskušala še malce zadržati okrog tega opravila, vsaj še kakih 14 dni.

Drugače pa nimam pojma koliko stvari rabimo. Meni je sestra strogo zabičala, naj ne kupujem nič od oblačilc, da jih je že tako preveč in da je nekaj cunjic uspela le 1x oblečt, pol je bilo pa že premajhno. Tako, da sem se tega nasveta kar držala, sem pa kljub vsemu mogla dva kompletka nabaviti, ker mi je bilo pa tako všeč, da se nisem mogla upreti.

Sem pa prejšnji dan videla, da so te Lumpijeve stvari kar vredu za videt in za pošlatat, tako da je čutet kar dober material. Lumpijev bodi je bil nekaj manj kot 1000 SIT, kar se mi zdi kar ok.

Bom pa vsekakor kupila novo oblačilce za iz porodnišnice, vendar se mi še ne sanja kaj bi, tako da bom še malce počakala.

Zdaj pa moram nehat žlobodrati, ker moram popoldne še enkrat v službo - tako so nam ukazali! :-(

Lepo se imejte, pa še kaj napišite!!!

pa pa Mi2

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?