|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Body ali ne?
17.5.2009 20:28:20   
Evica22
Zdaj ko so že takšne poletne temperature je otročičkom rado vroče. Ne bi ga rada preveč oblekla, samo se mi zdi, da brez bodija ne more biti (da mu ne bi pihalo pod majčko). Vem, da je najboljša rešitev, obleči samo bodi s kratkimi rokavi, ampak imam ogromno lepih majčk na kratke rokave, ki bi mu jih rada oblekla. Kako vi rešujete ta problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Body ali ne?
17.5.2009 20:34:18   
Splišni
Koliko je pa star otroček?

Jaz sem drugače mojemu 1. maja (rojen je bil 20.marca - pred 7 leti) oblačila majčko s kratkimi in kratke hlačke. Pri nas je bil še popek problem, ki se nekaj ni sušil, tako da je bil zrak zelo dobrodošel.

Po moje ni problema, lahko oblečeš majčko.

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2009 20:34:58   
Najaa
Meni je najboljše dat gor body s kratkimi rokavi. Ravno zato, da ji ne piha in najbolj komot je. Pri majčki pa kakor ga primeš, se ledvičke odkrivajo. Sam ko bo res ful vroče mu tud lahk daš kdaj majčko.

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 20:39:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2009 20:40:35   
slovenka
mi še kar imamo body, sam ali pa kaj čez. Bomo videli, kako bo v vročini. Je pa našo moj rihtal parkrat zadnje dni in ji je zvečer pozabil obleči body, samo pižamico prek, pa mi je bilo hecno, ko sem vidla popek in trebušček zunaj, tako da sem ji šla obleč body.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2009 20:49:36   
Hope2
Zaenkrat ima še body in bo še imel nekaj časa

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2009 20:50:14   
Evica22
Star je 6 mesecev. Meni je tudi hecno, če je brez bodija. Po mojem če mu dam bodi brez rokavov + tanko majčko mu ne bo prevroče?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2009 20:55:01   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Evica22

Star je 6 mesecev. Meni je tudi hecno, če je brez bodija. Po mojem če mu dam bodi brez rokavov + tanko majčko mu ne bo prevroče?

Ma kaj ga ti oblačiš zaradi lepote ali da je otrok zaščiten, da mu je udobno, prijetnouser posted image .... Mam občutek, da hočeš na vsak način te lepe majčke oblečtuser posted image .

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2009 20:57:46   
Splišni

Odvisno od temperatur. 

Drugače pa, ko bo še malo bolj toplo, tako da tudi v senci ne bo hladno, npr., mu boš zihr lahko dala gor samo majčko. Jaz sem mu še celo tako brez rokavov, ko je bil star 3 mesece. Sem pa tudi jaz imela veliko lepih majčk ...user posted image

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2009 21:07:08   
ksenija12
Jaz jima zmeraj oblečem tisti bodi, ki je čisto brez rokavov in je kot nekakšna spodnja majčka (samo da je pač bodi) in potem čez majčko s kratkimi rokavčki. Vedno oblečem bodi, ker tudi sama nosim spodnje majčke in sem tako navajena.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2009 21:08:48   
skuštrana
ampak imam ogromno lepih majčk na kratke rokave, ki bi mu jih rada oblekla.

Jah, no, saj se je poletje šele začelo. Za majčko bo še časuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.5.2009 21:14:36   
Evica22
Seveda je najbolj pomembno, da mu je udobno, zato pa vas tudi sprašujem za nasvet. 

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.5.2009 21:21:17   
slovenka

zaenkrat sigurno še ne. Kako bo sredi poletja, bomo pa videli... vsi skupaj.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.5.2009 22:04:08   
sanelaa
naš 6,5 m fantek je kar v bodijih, sem jih zadnjič glih v HM-u nakupovala in sicer tiste, ko so pakirani 57 skupaj, kao spodnja majčka. So sicer vsi beli, z različnimi motivi, ampak nam so bodiji zakon. Najbolj kamot. 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.5.2009 22:57:41   
Anonimen
Moja bo vsak cas eno leto.Do zdaj vedno body.Ko je vroce ima body z naramnicami,tako da ima lahko cez majcko.
Se mi zdi,da body bolj dobro plenicko drzi.Bi drugace sla kar nekam po svojeuser posted image

(odgovor članu Evica22)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.5.2009 10:13:06   
_sanja_*
Tudi moj user posted image  (5m) ima vedno oblečen tudi bodi brez rokavov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.5.2009 10:17:55   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Meni je najboljše dat gor body s kratkimi rokavi. Ravno zato, da ji ne piha in najbolj komot je. Pri majčki pa kakor ga primeš, se ledvičke odkrivajo. Sam ko bo res ful vroče mu tud lahk daš kdaj majčko.

Jaz tudi samo bodije prakticiram. zakaj bi stalno na majčko pazila, pa gledala če ji je gor zlezla... Na srečo imam dovolj bodijev, ki pa seveda niso tako lepi kot nekatere majčke. Ampak meni je bolj pomembno, da so praktični.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.5.2009 14:04:44   
ninocka
Lani (starost cca 8 mesecv) je mel obleceno vecinoma majcko + plenico.
Letos ima zaenkrat se bodi s kratkimi rokavi (ker je zjutraj se hladno), ampak bomo presli tudi na majcke.
Obleci ga, kakor ti pase...pr 35 stopinjah mu ne bo pihalo cez ledvicke...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.5.2009 14:34:27   
zmajaz
Naša ta prva je bila rojena lani januarja in smo jo lani celo poletje imeli kar v bodiju s kratkimi rokavi, čeprav sem tudi imela eno goro majčk. Te majčke so tako zoprne dokler je otrok še tako majhen, ker non-stop samo nekam gor pod pazduho lezejo, ko ga vzameš na roke.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.5.2009 18:54:33   
Taddy78
Pri nas pa je bilo tako...isto sem imela najraje body-je. Potem pa je dobil prvič tisti osip, oz. pikice po hrbtu, ki so ponavadi zaradi znojenja in vročine (mislim sončne), ker nisem poznala zadeve sem šla k P in me je prvo skregala zakaj mu oblačim body-je, da koža ne diha ipd...

tako sem se jih potem v vročini izogibala.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.5.2009 15:09:46   
pf
Body brez rokavov in majica navrh.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.5.2009 15:31:16   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Pri nas pa je bilo tako...isto sem imela najraje body-je. Potem pa je dobil prvič tisti osip, oz. pikice po hrbtu, ki so ponavadi zaradi znojenja in vročine (mislim sončne), ker nisem poznala zadeve sem šla k P in me je prvo skregala zakaj mu oblačim body-je, da koža ne diha ipd...

tako sem se jih potem v vročini izogibala.

kaj pa sedaj oblačiš???
Mi imamo doma otročka starega  tednov in sem tudi v veliki dilemi, ampak se mi zdi da mu je kar hitro vroče. Patronažna nam je rekla da mu lahko oblečem kar body s kratkimi rokavi in zoknčke ampak me je kr strah da bi imel samo to oblečeno ko bomo šli ven, ker naj ne bi imel hlačk user posted image  aja pa rekla je da lahko ima kar kratko majčko, ni nujno body, ker imamo široko povijanje in mu je vroče  Ja dilema user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.5.2009 16:12:05   
Taddy78
Aja, joj nisem gledala, vi imate še malo bebiko.
Naš je sedaj star že 3.5, ampak smo imeli to z body-ji ko je bil star nekje 7.mesecev.
Nasploh je naša P bila alergična na te body-je. Sem se pogovarjala z eno mamico ki je isto tamalo vozila k njej in sem ji rekla, da naj ji body-ja ne obleče in je rekla,da je res prvo pogledala kaj ima oblečeno user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?