|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Philips satin ice
17.5.2009 18:47:01   
nanč
V prejšni temi nedolgo tega ste ful hvalile omenjen epilator.Zato odpiram novo temo,ker se odločam ali ga naj kupim ali ne.Je res tako super kot pravite?Ker meni ful rastejo dlake,poleti se moram vsak dan brit,grozauser posted image !!Obrvi si 2x na teden pulim..Če je res tako ok,bi si ga nabavla,ker 90e ni tak malouser posted image .Sploh pa,če ne bo učinka.

kaj vse me dandanes čudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Philips satin ice
17.5.2009 19:19:26   
J.L.
kje pa se ga da sploh kupit? sem gledala preko mimovrste in big bang trgovine, pa ga nimajo. majo samo depilatorje. user posted image drugače pa tudi mene zanimajo izkušnje z njim, saj imam poodbne težave kot predhodnica.
pa še mogoče koliko časa traja časovno -ena noga od kolen navzdol, da si jo porihtaš v nulo.? verjetno kar traja ali?

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2009 19:24:33   
mary_lou
Jest sm ga kupila v merkurju in zanj dala 70 evrov, meni je super epiliram se 1 krat na 1,5 meseca. Ga ne zamenjam,če bi mi crknu bi kupla enakega. Če pa iščeš takega ki čudežno nič ne boli mej v mislih da so to buče, vsak epilator ti dlako izpuli in to pač mal zaboli. Je pa res da se sčasoma navadiš in čutiš zgolj mal žgečkanja.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2009 19:25:39   
mary_lou
Ja traja pa kar neki časa da se cela popedenaš, ker morš it ene parkrat čez, da ti v nulo vse poepilira. 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2009 19:34:22   
nanč
kje pa se ga da sploh kupit?

Jaz sem klicala v big bang in jih imajo,baje dovoljuser posted image .So pa rekli,da so 90e.Me čudi,da jih v merkurju prodajajo za 70user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2009 20:18:58   
Gordana-3
jaz ga imam že nekaj let, ampak tisti ledeni nastavek sem uporabila samo 1x (prvič) in nikoli več. bolelo me je s tistim ali brez, ampak ko mine nekaj časa, se tako navadiš na to in tudi dlake postanejo drugačne, bolj mehke. jaz si celo jesen in zimo nisem depilirala nog, danes sem se spravila zraven in hitro končala - brez bolečin. prede

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2009 23:47:57   
SPORTINA
O pravim "aleluja"tistim, ki se lahko silkepilate
tako poredko. Jaz imam pol leta starega BRAUNA XPRESSIVE,
je super naparm staremu, a moje dlake so močne...
Vsaj 1x na teden se.
In sem tako navajena, da me sploh NIČ več ne boli.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2009 10:44:17   
ellie
Jaz ti svetujem, da kupi brez tistega ice nastavka. Jaz sem ga uporabila samo 1x...brivnik pa zarad tega preplačala kar nekaj €. Ko ga parkrat uporabiš, več nič ne boli. Jaz ga sicer uporabljam samo za bikini predel...pa je občutek takšen, kot da bi se brila.

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2009 12:28:53   
nanč
Jaz ti svetujem, da kupi brez tistega ice nastavka. Jaz sem ga uporabila samo 1x...brivnik pa zarad tega preplačala kar nekaj €.

Točno tako sem se tudi odločila...sem jih gledala danes in mi je too much dat toliko.Bom kupila 1x cenejšega.Pa hvala vsem!user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.