Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 14:15:39
|
|
|
|
aljča
|
:bravo::sloncek::rozica::darilo::torta::bravo::sloncek::rozica::darilo::torta::bravo::sloncek::rozica::darilo::torta:vse najboljše pa ,da bi se ti izpolnile vse skrite želje. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 17:26:19
|
|
|
|
aljaneva
|
vse naj naj:torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 19:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljse! :torta::bravo:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 19:10:32
|
|
|
|
pika74
|
Ja Simi 73 a nismo me včasih klele kofetkale :kava::kava: Vse naj naj pa eno dobro torto ti pošiljam :torta: pa tist, k si sama najbolj želiš :modri::duda::roza: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 20:33:47
|
|
|
|
simi73
|
Drage prijateljice! Vsem naj, naj, najlepša hvala za lepe želje. Upam, da vas bom kmalu spoznala tudi v živo na naslednjem srečanju;). :torta: sem že pojedla, za vas jo bom pa ob priliki v živo spekla (al pa kako drugo pecivo):)- Ja Pika74, sem kofetkala:kava:, sam mi doma tolk počas net dela, da kr pop... zraven. Čakam adsl, pa ga še dva meseca ne bo, ker majo centralo zafilano:grrr: Tako da sem bolj dopoldan, ko med službo kaj napišem, bolj na RR. Zdaj grem pa še mal mojga:love: pocartat:sloncek:, ko me je že cel popoldan ko eno kraljico obravnaval:)-:)- Lep pozdrav vsem skupaj in vsaki pošiljam en pušeljc:rozica::rozica::rozica::rozica: simi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.