|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko test pokaže da si noseča!??
15.5.2009 12:01:35   
an...
Živjo punce!!!
Danes mi je test pokazal +user posted image user posted image user posted image končno!!!zanima me kako naprej, namreč to je moja prva nosečnost in sem kar iz sebe,....za ginek.pregled imam že od prej termin 3.6.;mislite da je bolje da pokličem in povem kako je na stvari, da me prej vzamejo ali??se opravičujem če preveč morim , ampak res nevem kaj naj
Vaše izkušnje in nasveti so dobrodošli
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko test pokaže da si noseča!??
15.5.2009 12:09:24   
pajkica
Nič ti ni treba klicati, saj bo ta datum kar v redu, da se bo sploh kaj videlo. V katerem tednu previdevaš, da boš 3.6? Ker ponavadi pred 6,7 tednom se še nič ne vidi.

In ja seveda, ČESTITKE za + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2009 12:10:47   
2mak
Čestitkeee!!! Jaz mislim, da ne rabiš nič klicat ginekologa, ampak greš takrat, ko si naročena. Do tega datuma se bo verjetno tudi srček že videl (koliko t boš takrat noseča?). Sedaj pa uživaaaaj teh čudovitih 9 mesecev!!!

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2009 12:11:09   
tejčit
Najprej iskrene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ti kar pokliči in povej da si naredila test
in ti bo sama povedala kako in kaj.Lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2009 12:14:55   
end1
čestitke user posted image user posted image user posted image , lepo nosečnost. jaz bi počakala do kontrole ko si naročena, sicer pa ti sama veš približno koliko si noseča, tam okoli 7 t se že lepo vidi. Jaz sem šla takoj kupit revijo nosečnost in jo v prvi nosečnosti stalno imela s seboj. srečno.

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2009 12:36:07   
an...
joj punce najlepša hvalauser posted image user posted image nimam pojma v katerem tednu,zadnjo user posted image sem imela od12.4.-17.4,predvideno ovulacijo okrog30.4.oz.1.5.
G sem klicala se noben ne oglasi tako da bom probala v ponedeljek za vsak slučaj!!!!
hvala vam zlate steuser posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2009 12:43:03   
5ra83
Njaprej čestitke za + user posted image user posted image user posted image .
Nosečnost se računa od 1. dneva zadnje menstruacije, se pravi boš v nedeljo noseča 5 tednov (vsaj mislim) user posted image . Tam nekje pri 7. tednu bi se na UZ že moralo videt. Jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologinjo, če pa je ne dobiš pa pojdi tja in povej sestri.
Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2009 12:59:11   
PetraSkok
tudi čestitke v mojem imenu. Jaz bi vseeno poklicala in vprasala, ali pocakam do tega datuma ko sem narocena ali je potrebno prej pridit, pa bos sama videla kaj ti bodo rekli. Lepo in uspesno nosecnost ti zelim.

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2009 15:38:45   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: an...

Živjo punce!!!
Danes mi je test pokazal +user posted image user posted image user posted image končno!!!zanima me kako naprej, namreč to je moja prva nosečnost in sem kar iz sebe,....za ginek.pregled imam že od prej termin 3.6.;mislite da je bolje da pokličem in povem kako je na stvari, da me prej vzamejo ali??se opravičujem če preveč morim , ampak res nevem kaj naj
Vaše izkušnje in nasveti so dobrodošli
lp

jaz bi ti tako svetovala...začni piti folno kislino (tifol, elevit,...),če jo slučajno že nisi..pa obvezno se nam pridruži na čveku pri januarčicah2010user posted image ....pa čestitke seveda!

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2009 16:37:49   
Anonimen
Jaz sem imela prvi pregled v 9. tednu. Nč prej ti ni treba hodit, k se prej utripi ne vidijo, pol te bo pa že takoj skrbelo, da ni kaj narobe. Jst bi poklicala edino zato, da pač poveš, pa mogoče te bojo celo en teden kasneje naročili, da se bo sigurno videlo, kokr se mora.

(odgovor članu Zala01)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?