Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 11:05:40
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz sem čist na dnu...:((:((:(( Skoraj vsak dan me obliva, ne morem sedeti več kot 15min na enem mestu, ker mi rata slabo, trest se začnem, vroče mi postane, vsa sem kar naenkrat potna in zamegli se mi pred očmi. :(:(:(:( skup še nisem padla, me je pa zelo strah. Sem bila pa par dni zaprta, danes se mi je odprlo, vendar so občutki, kot bi imela kakšno zastrupitev. Kar tresem se, mravlinci mi gredo po telesu,... G sem povedala, pa pravi, da se lahko to dogaja, naj me nič ne skrbi. Pritisk je 120/65, voda je slabša, vendar v mejah normale. Zaradi zatekanja nog mi je predlagal dieto ribe, skuto, sadje in zelenjavo. Moja mami je vprašala eno babco zakaj se mi to dogaja, in ta ji je rekla, da mi lahko :duda: pritiska na črevo, posledica tega je zaprtje in pomankanje kisika!!! :zmeden2::zmeden2: A ima katera kakšno vzpodbudno besedo zame...še živci me bodo napadli, ker me je tako strah. LP Tia74
|
|
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 11:20:22
|
|
|
|
cmokec
|
Pojma nimam, kaj naj ti svetujem. A z Donatom si probala, pa Ursi čaj za boljši urin. Pa ne ustraši se, ker na embalaži piše, da ni za nosečke, pa ga vsi G. priporočajo. Upam, da boš čimpreje bolje :bravo::miska::bravo:
|
|
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 11:20:40
|
|
|
|
miševi
|
Tia, ne obupaj!!! Verjetno je res, da otroček kam pritiska in da ti potem primanjkuje zraka. Če si zaprta, pa probaj čim več hrane z vlakninami pojest ali pa kakšno laneno seme v jogurtu ali pa si zjutraj pripravi kakšen mlečen napitek s sadjem (zmiksano) in to na tešč popij... Pa na wc-ju si daj pod noge pručko. Pravijo, da gre potem lažje... Mislim pa, da je tudi vreme takšno čudno :(. Vse dol tišči, glava boli, utrujene smo, slabo se počutimo... Saj bo konec tedna bolje:)-. Noge pa imej čim bolj dvignjene, pa veliko pij, pa jej kumare, pa bo tudi malo boljše. Tudi jaz zadnje dneve nisem bogve kaj, enkrat me špika tu, drugič tam, skrbi me edino le bolečina ob levi strani popka. Ne vem kaj je to :zmeden2:? Najbolj pa me skrbi to, da se nažiram kot :pujs:. Na vago sploh ne upam več stopit. Kaj bo rekel g. na pregledu :((:((:((?! Danes grem na predavanje za EA, da se vpišem. Upam, da bom kaj zanimivega zvedela 8). Upam, da sem te kaj potolažila. Važno je, da čutimo naše :duda:, ostalo bomo pa že preživele. Moj :duda: ima trenutno pravi nogomet v trebuhu (po dolgem času :bravo:). Lepo se imejte vse avgustovke in ostale srečke :nosecka:!! :rozica:
|
|
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 11:22:35
|
|
|
|
Lana_s
|
Če G pravi, da je vse vredu, potem mu kar verjemi - če ne pa poišči še kakšno drugo mnenje npr. pojdi k dežurnemu, ko se boš spet slabo počutila. Mogoče ti pa otroček res kam pritiska in ne dobivaš dovolj kisika. Ne vem, probaj čim več tekočine spit in počivaj. Upam, da bo hitro minilo in bo spet vse vredu, ne sekiraj se preveč, bo :duda: hud;) Lp:rozica:
|
|
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 11:22:47
|
|
|
|
Čičica
|
Tia! Tudi sama sem avgustovka, pa na srečo nimam nobenih težav. Ti pa si nikar preveč ne ženi k srcu tvojega stanja. Če vsi dr-ji pravijo, da ni nič narobe (predvsem z otročkom), potem ti bo takšno in drugačno obremenjevanje še poslabšalo počutje. Glavo gor!!! Poskusi čimveč počivat, predvsem pa pozitivno mislit! Srečno! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 11:51:56
|
|
|
|
Tiamo
|
hvala punce, upam, da bo kmalu minilo.:rozica: Mi je že malo bolje, samo v glavi imam čuden pritisk. Resnično upam, da je vse Ok, da me kaj kam pritiska, ali je krivo vreme ali pa hormoni. Zdajle sem jokala k dež, ko me je moj dragi poklical..čist sem ga prestrašla.:ups::zmeden: V petek sem slišala srčka moje pupe in zvečer mi nagaja, tako da je verjetno vse OK.:angel: Proti zaprtju sem že vse probala pa nič ne pomaga. :((:(:(( Miševi, jaz pa nič ne spravim vase, najhuje je ko kaj pojem, potem me največkrat obliva, se tresem,...:( Punce kok je vaša razdalja simfize/fundus? 23 4/7 25 cm 27 4/7 29 cm LP
|
|
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 13:26:27
|
|
|
|
valentina.
|
Kako pa je kaj s tvojim železom? Jaz imam zdaj tablete železa in nisem več tako slabokrvna, ampak preden smo to ugotovili me je tudi dajalo bolj slabo počutje; omotičnost, utrujenost itd. LP, valentina
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2005 14:06:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Avgustovke in druge, ki ste že čez 27 teden 17.5.2005 14:59:13
|
|
|
|
Jessy
|
Tia, lahko samo upam, da te trenutna nadloga čimprej pusti pri miru. Bi ti svetovala enako, kot predhodnice, da drži noge v zrak, da jej veliko hrane z vlakninami, pa kakšen probiotični jogurt. Pri meni je simfiza/fundus v 26t 6/7 merila 25 cm. Imaš pa drugače v mat. knjižici na strani 15 prikazan graf. Če si v sivem polju, potem je vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?