|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sadje ali zelenjava?
14.5.2009 21:32:02   
mamaemem
Živjo,

pri dobrih 6-ih mesecih sem začela z uvajanjem, ki pa ni ravno steklo po mojih načrtihuser posted image . Zelenjave skoraj nič ne poje, ima pa rada jabolko in banano, vendar to ji dam zelo, zelo poredko, ker bi jo v prvi vrsti rada navadila na zelenjavo. Ima katere podobne izkušnje ali pa morda kakšen predlog kaj narediti da bi ji tudi zelenjava stekla?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sadje ali zelenjava?
14.5.2009 21:39:44   
Paštetka
Kako ji pa pripraviš zelenjavo?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2009 21:44:12   
Onasiss
Iz izkušenj vztrajaj najprej pri zelenjavi. Jaz sem vodi skuhala riž in dodala različno zelenjavo, potem pa to pretlačilo. Jedu pa je zelo rad in še danes ni izbirčen pri nobeni zelenjavi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2009 21:44:34   
mamaemem
Skuham jo na pari, zmiksam s paličnim, zalijem z vodo da ni preveč gosto. Sem pa šele na začetku uvajanja in sem probala korenje, kolerabo, bučke, cvetačo in krompir, posamezno in v različnih kombinacijah.

lp

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2009 21:50:02   
Paštetka
Skuhaj na pari cca. 5- max 8 minut. Pretlači z vilico in nobene vode zraven dodajat. Samo fejst pretlači z vilico.
Zelenjava ti itak pusti malo vode, sploh bučke. Lahko pa malo dodaš npr. 1-2 merici adaptiranega mleka v prahu, da deluje kot smetana.

Nič zalivat z vodo, pa samo pretlačit, nič miksat!

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2009 21:55:05   
Anonimen
pa lohk probaš ajdovo kašo, pa proseno, pa polento, riž in pol s tem kombiniraš, pa mal z mlekom popraviš ( svojim al pa adaptiranim).
sej bo šlo, komi začela sta, ne more valjda v luft skakat od navdušenjauser posted image

moja je šele pri 8. m pršla na 1. cel obrokuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2009 22:02:15   
bskrle
Ne vem, od kod fama, da otrok ne bo jedel zelenjave, če začnemo uvajati sadje. Jaz bi mu dala kombinacijo korenčka in jabolka. Delaj po občutku, otroka ne sili. 

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2009 22:32:15   
Ana Luna
A mi lahko katera, prosim, razloži, kaj pomeni kuhat na pari?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2009 22:37:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

A mi lahko katera, prosim, razloži, kaj pomeni kuhat na pari?

Jaz imam tako kovinsko "cedilo" (ne vem kok se prav reče), ki se razpre kot roža in ga daš na posodo, v kateri je voda. Gor nadevam zelenjavo. Tako kuhana je zelo okusna. Ne rabip solit, niti nobene druge začimbe.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2009 14:23:52   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Ne vem, od kod fama, da otrok ne bo jedel zelenjave, če začnemo uvajati sadje. Jaz bi mu dala kombinacijo korenčka in jabolka. Delaj po občutku, otroka ne sili. 

Točno.
Eni mešajo celo jabolko in pire.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!