Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Peg Perego res cenejši v Italiji? 14.5.2009 8:48:35
|
|
|
|
cukr07
|
Mislim, da je bilo res nekja govora o tem. Jaz se sicer v cene vozičkov v tujini nisem poglabljala, sem pa primerjala cene ravno tega modela po slovenskih trgovinah. Najprej sem mislila, da je najnižja cena na soncek.si, vendar je tudi drugje enaka, ker ti dajo gotovinski popust - 5% in prideš na isti znesek. Midva sva se zato odločila, da ga vzameva kar v Baby Centru, ker se mi zdi, da je v običajni trgovini vseeno lažje reklamirati stvari, kot v spletni - če slučajno pride do okvare.
|
|
RE: Peg Perego res cenejši v Italiji? 14.5.2009 11:33:31
|
|
|
|
summer410
|
jaz sem tud delala primerjavo in je komplet quinny ki si ga želim v tujini za 250 eurov cenej
|
|
|
|
RE: Peg Perego res cenejši v Italiji? 14.5.2009 13:53:48
|
|
|
|
janapan
|
ja je preverjeno v Italiji je peg perego pliko completo kombinirani sistem ...za vsaj 100 eur cenejši
|
|
|
|
RE: Peg Perego res cenejši v Italiji? 14.5.2009 14:01:30
|
|
|
|
Pikicapo
|
Midva sva v Monfalconu v Io bimbo gledala ta voziček in je cena 525 € za komplet. Nisem pa še pogledala cen pri nas. Mislim pa, da se splača kupiti v Italiji tistim, ki živijo ob meji, drugače prideš z gorivom in časom na isto ceno kot v drugih trgovinah.
|
|
|
|
RE: Peg Perego res cenejši v Italiji? 14.5.2009 14:36:54
|
|
|
|
Lidy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janapan ja je preverjeno v Italiji je peg perego pliko completo kombinirani sistem ...za vsaj 100 eur cenejši res je, mi smo šli na daljši izlet in v Gradišču kupili ta voziček, ter prišparali 100eur, pa še nekaj znamenitosti tega dela SLO smo "ta večjemu" razkazali, med ostalim tudi to kje je bil oči pri vojakih . Koristno, poučno, varčno .
|
|
|
|
RE: Peg Perego res cenejši v Italiji? 14.5.2009 19:05:49
|
|
|
|
kimsy
|
lenna - sam tok da te malo pozdravim! Si nas čist zapustila! Hecam se, upam, da se imaš lepo.
|
|
|
|
RE: Peg Perego res cenejši v Italiji? 18.5.2009 8:04:18
|
|
|
|
Želvi
|
Midva sva iz vozičkov skoraj diplomirala in seveda preučevanja cen tudi. Kupila sva PP GT3 trikolesnika (komplet - športni del, košara in lupinica)v Io Bimbo - Monfalcone, Italija, in s tem prišparala 170 € v primerjavi s cenami v Sloveniji, predvsem v Baby Centru. Moje mnenje je, da se vsekakor splača pregledat čim več stvari, saj sva midva za to razliko, ki sva jo prihranila pri nakupu vozička porabila za nakup posteljice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?