|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sedaj spimo sicer celo noč, ampak..........
17.5.2005 8:18:53   
Bejba
se zjutraj zbudimo s kurami :((. Od kar namreč naš sonček lepo prespančka noč brez zbujanja (max. enkrat na noč za čajček okoli 4h zjutraj), je zjutraj zbujen že najkasneje ob 6h. Vendar pa ko gre ati v službo okoli 5.30 se začne premetavati in vstajam na vsake 5 minut, da ga še malo uspavam (ati pa gre res zelo tiho od hiše, tako da ga ne zmoti njegov hruo). Tako vstrajam do kakšnih 6h, potem pa ne rata več :(. Je res toliko bolj spočit sedaj ko mirno prespi celo noč ali bi bilo kaj drugega vzrok :zmeden:? Prej smo spali zjutraj vsaj do 7h, včasih tudi dalj.
Nikoli zadovoljni, kaj ;)? Da ne bo pomote - raje celo nočko spančkamo kot da bi zjutraj potegnili, a vseeno sprašujem če ima kakšna podobne izkušnje.

LP; Bejba :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.5.2005 8:20:02   
Bejba
hruo = hrup :zmeden2:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2005 8:22:38   
Anonimen
ja naša je tut ob 6h kr auf. nimaš kej. včasih ji rata potegnit do 7h, ampak takrat smo gotov ponoč afne guncal :)-

lp, lara

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2005 8:27:11   
Anonimen
Živjo,
Pri nas isto. Prej je spala od 8-ih zvečer do 7-ih, 7:30 zjutraj. Imeli smo se SUPER!! Zdaj pa (cca.1 teden) se zbudi ob 5-ih (ali 5:30) in je čisto spočita. Nič ne joka (takoj), ampak se smeji, ropota z igračami itd. Pol pa moramo vstat sicer...
Danes (po ne vem kolkem času) sem bila v službi že pred 8 uro (prej mi je bilo težko pridet do 8:30).

Danes bom testirala ta malo. Jo bom dala kasneje spat.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2005 8:29:27   
Bejba
Ah Rebeka, mi smo že vse živo probal, pa nič ne pomaga. Če ga damo spat ob 19h, 20h ali 22h, je zjutraj isto, tako da se moramo sprijazniti, da se naš sonček že sedaj drži reka: Rana ura, zlata ura :)-.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2005 8:32:10   
Anonimen
hm...razmišljam...Moram nekaj pogruntat, saj sem starejša, bolj izkušena od ta male...

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2005 9:31:50   
puncica
Ja pri nas je neki podobnega, tamala se zbudi takrat ko gre ati v službo, jst jo kr pobašem v svojo postlo, pa tam mal laufa, potem pa se name uleže pa zaspi nazaj.:)- Pol pa še eno urco spi, pol pa itak ustanemo tam okol 7 do pol osmih.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2005 9:43:55   
leah
ja ej moja skoraj pet mesecov stara punčara spi celo noč tam nekje od 8ih zvečer,se morada včasih enkrat ponoči zbudi,da poje malo mleka,pol jo pa zmanjka,no posledično je potem pokonci že ob 05:30,v najboljšem primeru ob 05:40.
Bi rekla,da se je naspala.
Danes pa zanašč,nisem vstala ob 05:30,sem ji dala samo flaško mleka,nič je nisem previjala,in je potegnila še za eno uro.Zdi pa se mi,da je vedno bolj zgodnja:zmeden:

Je pa luštno,kljub moji zaspanosti,ker me vedno zbudi njeno čebljanje in smehec:sloncek::love:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2005 10:20:48   
HuAnita
Kaj potem počnete ob 5.00?! Se igrate ali kaj?! Jaz jo previjem, pustim nagico vsaj 15 minut, poooočasi oblečem, ziza, pa nazaj spančkat...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2005 10:21:23   
HuAnita
Se pa strinjam - raje bi vstajala ob 5.00, pa da mi spi vso noč, kot takole:((

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2005 11:08:22   
Bejba
Pimpa, kaj pa je tebe danes pičlo :zmeden:? Preberi si moja zadnja dva stavka, pa boš videla, da sem več kot zadovoljna. Najin sonček je zlat in do sedaj nama je uspelo vse kar sva si zadala (že pred rojstvom) - spi sam v svoji sobici od 3. mesecev, sedaj spi pridno celo noč, zelo lepo je po žlički in s hrano nasploh nimamo nobenega problema, zaspi vedno sam, ni ga treba ujčkati (nikoli ga ni bilo treba) in še bi se dalo naštevati. Nekaj je s seboj prinesel na svet, nekaj pa se ga je pač počasi dalo naučiti (skozi igro oz. z vstrajnostjo).
Upam, da imaš samo slab dan in en šopek :rozica::rozica::rozica: zate.

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?