|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpadanje las - groza
13.5.2009 20:51:33   
freha
Meni že 4 mesece izpadajo lasje v šopih, na vrhu glave imam že plešo. A je to normalno? Groza! Najprej sploh nisem polagala brige, zdej pa se kr zgrozim ko se pogledam v ogledalu! A je to zato ker še dojim? user posted image user posted image user posted image Groza kdaj bo nehalo to izpadanje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpadanje las - groza
13.5.2009 21:14:20   
Jelcy
Je normalno! Sem ze veckrat tu gor napisla, bom se tebi....jaz sem naredila kuro z Vichyjevimi ampulami proti izpadanju las (za zenske) in mi je full pomagalo. Zaceli so mi izpadati tocno 3 mesece po porodu, nato se 3 mesece po koncu dojenja (hormoni), tako da sem jo naredila 2 krat. Lase imam tako dolge in mocne, kot se nikoli. Kupis jih v lekarni in stanejo okoli 30€ , lahko pa soi zraven dokupis se enak sampon, stane pa 10€. Rezultat ni viden po prvem nanosu, ampak po 1 mesecu ti skoraj ne bodo padali vec. Preberi natancno navodila in ce se bos drzala, ti bo 100% pomagalo.

Aja pa se to, vsi tej lasje, ki so ti izpadli, bodo zrasli novi, se vec jih bo, vendar bodo kratkiuser posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2009 21:17:14   
end1
večini žensk po porodu pride obdobje izpadanja las, meni so po obeh nosečnostih, približno tri mesece kar veliko, lase sem si prala s šamponom proti izpadanju, je zdaj pa že boljše.

Če ti gre res veliko las ven, pa bi jaz šla do osebne zdravnice, mogoče te da na kak pregled stanja hormonov. Sem pa tudi jaz oba dojila. Upam, da ti čimprej mine.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2009 10:42:20   
jonna
Jelcy,
pa lahko uporabljaš ampule kljub dojenju???

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2009 12:02:01   
slovenka
Meni so nehali izpadati, takoj ko sem dobila 1. menstruacijo. Prej je bilo pa tudi hudo... Zdaj pa vidim polno manjših las na glavi, tako da rastejo nazaj user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu jonna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2009 22:38:04   
Jelcy
Ja seveda lahko...sej jih ne pijes, ampak naneses na lasice. Brez skrbi, jaz sem dojila brez problema.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2009 15:03:22   
katjuša97
tudi jaz se ti pridružujem. Sem imela močne, dolge lase, zdaj pa se že po vrhu lasišča kar bliska toliko jih je izpadlo. sem že študirala, da bi nehala dojiti, sam mi je škoda če imam pa dosti mleka.  bom obiskala zdravnika da vixdim kaj bo on rekel, ker meni zaenkrat nobeni šamponi in ampule še niso pomagaleuser posted image .

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 15:08:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katjuša97)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2009 22:23:19   
Monni
Jaz imam večkrat obdobja, ko mi grozno izpadajo lasje. Po navadi mi zadostujejo čistilne pene in ampule, ki jih kupim v lekarni. Se mi je pa po obdobju hujšanja pod zdravniško kontrolo pred kakšnimi 8 leti zgodilo, da se mi je prav tako poznala pleša zaradi močnega izpadanja las in mi je moj zdravnik izdal napotnico za dermatologa, kjer sem dobila neko tekočino, ki je delovala v trenutku. Tako da jaz bi ti priporočala, če vidiš, da ti lasje izpadajo v ekstremnih količinah stopi raje do osebnega zdravnika in naj te napoti do strokovnjakov. Če ti tam rečejo, da je to normalno si še vedno lahko kupiš v drogerijah in lekarnah šampone, pene in ampule.

Res pa je da še ne vem, kako to poteka po porodu, vendar upam, da me čez mesec in 9 dni ne bodo zopet pestile enake težave z lasmi, enkrat za spremembo bi lahko to fazo preskočila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?