Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bioresonanca, alergija na cepivo 13.5.2009 15:00:57
|
|
|
|
sonce#
|
Da podrobneje razložim: ima tudi alergijo na KM in jajca. Zdravnik mi je priporočil, da bi najprej opravili terapijo za cepivo. Tako bi naj bila terapija na ostala alergena učinkovitejša. Vse skupaj se je namreč pričelo s cepljenjem.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca, alergija na cepivo 13.5.2009 19:20:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz priporočam. Sicer alergije na cepivo nismo imeli, na KM pa ja in zdaj je OK
|
|
RE: Bioresonanca, alergija na cepivo 13.5.2009 20:48:59
|
|
|
|
freha
|
Naša je bila med drugim tudi alergična na jajca in smo na bioresonanci ozdravili. Ne vem pa kako bo s cepljenjem pri 9 mesecih, ker je cepivo na bazi jajce. Upam da ji ne bo ponovno sprovociralo imunskega sistema. S katerim cepljenjem se je pri vaš pričelo oz. koliko ste bili stari? Ne vem če obstaja biresonanca za cepivo, preveri.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca, alergija na cepivo 14.5.2009 2:17:17
|
|
|
|
soncipunci
|
no, tole pa tudi mene zanima... ali res obstaja bioresonančna terapija na cepivo? katero cepivo pravzaprav? tudi mojemu otroku se je začelo po prvem cepljenju (pri treh mesecih), potem pa se je do devetega meseca (torej do časa po 3. odmerku) samo še stopnjevalo z vedno hujšimi krči in prebavnimi motnjami. ugotovili smo alergijo na km. stanje se je z dieto izboljšalo, potem pa je antibiotik izbil sodu dno - izbruhnile so alergije na tisoč in eno živilo. do zdaj imam zelo dobro izkušnjo z bioresonanco, ker mu je že precej stvari izzvenelo. ampak za tole s cepivom še pa nisem slišala. javi, prosim... lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?