Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2009 12:05:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: MERJENJE BAZALNE TEMPERATURE 13.5.2009 12:09:04
|
|
|
|
majči22
|
Si nisem merila temperature. Sem mnenja, da če ni drugih ovir se samo sprosti in uživaj. Odmisli vse ostalo.
|
|
RE: MERJENJE BAZALNE TEMPERATURE 13.5.2009 12:44:51
|
|
|
|
mayamaya
|
moja izkušnja z merjenjem je pa taka: sem si merila temperaturo 3 mesece zapored, ta je res narasla za cca 1,5 -2 stopinji po mojem mnenju v času, ko naj bi bila ovulacija in sva se kar pridno držala teh dni. to je bilo ponavadi okoli 17 -18 dne ciklusa. pa sva se zmotila. in to zelo, kajti zanosila sem takoj naslednji mesec ko sem prenehala z vsemi temi ''neumnostmi'' (se opravičujem) okoli ovulacije in to nekaj dni po menstruaciji. iz lastnih izkušenj menim, da tudi ta temperatura ni nek zanesljiv pokazatelj. ampak to je samo moja izkušnja. in resno lahko se sliši še tako banalno, probajte se sprostit. sej jaz tudi prej nisem verjela v to
|
|
|
|
RE: MERJENJE BAZALNE TEMPERATURE 13.5.2009 19:57:57
|
|
|
|
manna
|
To merjenje je precej nezanesljivo, tako da se ne zanašaj preveč. Jaz sem si temperaturo sicer merila, ampak hvala bogu samo en mesec, ker potem je že ratalo. Dvig temperature sem zaznala mislim da 1 ali 2 dni po ovulaciji. Menda pa je tako da tisti dan ko se temperatura dvigne, je še čisto zadnji zadnji dan ko lahko zanosiš - do naslednjega ciklusa...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.