Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otroški sandalčki-Celje 16.5.2005 20:56:04
|
|
|
|
Taša
|
Splišni hvala sam jaz ne bi imela tako odprte..Imela bi npr. takšne sam jih v Celju v Cicibanu nimajo.. http://preschoolians.com .. Jutri bom šla zatežit, če mi jih lahko iz kakšne druge trgovine po Sloveniji pripeljejo!
|
|
|
|
Otroški sandalčki-Celje 16.5.2005 20:57:13
|
|
|
|
Taša
|
Ni pravi link ne morem pravega naredit....Mi neki nagaja...
|
|
|
|
Otroški sandalčki-Celje 16.5.2005 21:14:45
|
|
|
|
Lea
|
Pozdravljena! V Velenju v La Scarpi sem zadnjič videla nekaj sandalčkov proizvajalca otroške obutve Pami. Ne vem pa, če je v Celju tudi La Scarpa, sicer pa se lahko pozanimaš in pokličeš v Velenje - tel. žal nimam. LP
|
|
|
|
Otroški sandalčki-Celje 16.5.2005 21:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo Taša, veš, Ciciban ima zelo različne modele iste številke. Mogoče bi bili pa tudi kakšni št. 19 v redu. Vem, da je Tibor imel najprej ene njihove čeveljčke št. 23, nato sem mu naslednje kupila 24, pa so bili ogroooomno večji, izgledali so za kakšni dve številki večji. Malo primerjaj devetnajstice med seboj.
|
|
|
|
Otroški sandalčki-Celje 17.5.2005 6:58:56
|
|
|
|
Taša
|
V La scarpi nimajo št.18, 19 je prevelika.. V Cicibanu sva poskusili vse 19. in so bile vse prevelike..:hudicek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?