|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kava in zanositev
12.5.2009 23:11:13   
pajcevina
Živijo!
Zanima me, če pogosto uživanje kave kaj vpliva na zanositev? Oz. česa vsega naj bi se malo izogibale, v času, ko delamo na user posted image ? Za alkohol in cigarete mi je čist jasno.

Glede kave pa imam nekaj v spominu, da sem že zasledila da vpliva na splave, in ni priporočena prve mesece nosečnosti. Morda veste ve kaj več?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kava in zanositev
12.5.2009 23:13:29   
Andromeda
Čim manj kompliciraj, lažje bo! Skodelica ali 2 kave na dan zagotovo ne moreta vplivat na zanositev.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2009 23:20:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Živijo!
Zanima me, če pogosto uživanje kave kaj vpliva na zanositev? Oz. česa vsega naj bi se malo izogibale, v času, ko delamo na user posted image ? Za alkohol in cigarete mi je čist jasno.

Glede kave pa imam nekaj v spominu, da sem že zasledila da vpliva na splave, in ni priporočena prve mesece nosečnosti. Morda veste ve kaj več?

Pa preveč branja  o takih zgodbicah tudi škodi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2009 0:06:33   
Kerensa*
Pri meni kava je vplivala na zanositev - obakrat sem zanosila v prvem poskusu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2009 7:26:38   
Anonimen
Kave ne pijem že 6 let, pa mi do zdaj še ni uspelo zanosit. Kava ali dve na dan sta baje celo priporočljivi, brez mleka.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2009 7:37:49   
Anonimen
Spila sem vsaj 3 kave na dan, pa je ratalo v prvo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2009 7:57:42   
t5t6
Jaz od vedno spijem 3-4 kave na dan. Brez njih enostavno ne morem, pa sem 3X zanosila brez problema, sedaj sem noseča za tretjega še vedno spijem 3 kave na dan in mi prav nič ne škodi. Po mojem, če si z vsemi temi stvarmi obseden pa res težje zanosiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2009 16:56:13   
anci banci
pred nosečnostjo  sem kadila(sicer ne veliko), spila kako pivo ali vino pa tud kavo sem pila in to ni vplivalo na zanositev, so bili drugi dejavniki krivi...
drugače pa ko nama je uspelo v postopku umetne oploditve sem od začetka nosečnosti zjutraj spila eno skodelico kave in se je dete obdržalo in še vedno veselo brca po mojem trebuhu...
menim da če je zadeva v mejah normale kar se tiče kave ne sme bit nič narobe
se mi zdi da najbolj vpliva stres in obremenjevanje da zdravi pari ne morejo zanosit

< Sporočilo je popravil anci banci -- 13.5.2009 16:57:19 >

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2009 0:02:23   
pajcevina
Hvala za odgovore. Jo bom jst kar pila. Mi ful paše. user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2009 6:14:21   
tweety83
Če ti kava paše - jo pij - a po pameti. Jaz jo spijem dve skodelici na dan in še kakšen kapučino za povrh. Pa nama je uspelo v drugem krogu po operaciji.

Velik sreče!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.