|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 19:45:18   
tinadvojčica
...in ne kaže da bo kaj kmalu kaj lepega vreme.Pa tako že komaj čakam lepo in sončno vreme...:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 19:49:14   
Anonimen
Ko smo že ravno pri vremenu..a že noste japanke/japonke???

lp,:fis:

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 19:50:10   
Pia73
Ne

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 19:51:23   
tinadvojčica
Ja jaz jih že nosim kakšen teden le v primeru dežja in hladnega vremena ne!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 19:54:46   
lenika
Japank še ne nosim, ker sem ponavadi taka, da me vedno zebe. Kar pa se tiče vremena je res kriza, sploh ne vem kaj naj se oblečem, ko temperature tako nihajo.:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 20:19:29   
Anonimen
Ok, tko vprapam - kok čudn bi zgledal, če bi jih jutr obula?:):):)

Zdej majo vse balerinke...sam dons je blo full toplo:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 20:39:13   
žlička
bi se mi zanohtalo, če bi mela obute japankice:)- osebno zame je se premalo vrocine, balerinkice so aktualne trenutno pri meni

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 20:39:39   
spacey
:fis: ne prehitevaj z japonkami...te bo malo zazeblo v nogice in pol boš vse čutla na mehurju, jajčnikih in ledvicah. Jst ti svetujem, da počakaš na ta pravo vročino in te letos ne bo manjkalo...še malo! :)

Lp
:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 20:39:46   
Micy
Ribica ti jih kr obuj čele ne bo dežja.
Jaz sem že privlekla na dan moje japonke in zaprte odspredaj natikače, in jih veselo nosim , razen v dežju ne.

Ej a teb so všeč te balerinke, men so tok grde, k ena japonka sm se počutla k sm jih zanč probavala, pa jih kr nism mogla kupit k so mi tok grde.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 21:02:50   
Anonimen
Meni se tudi zdi za japonke še malo prezgodaj. O.K., če greš sredi dneva malo ven, potem je že bilo kdaj dovolj toplo, ampak čim greš pa zjutraj ali pa da dlje kje ostaneš, pa je res še premrzlo.
V tvojih letih pa veš, kako je, nikoli ne veš, kdaj boš prišla domov... A je še tako ali se je že kaj spremenilo? Včasih je bilo...

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zdaj gledam vreme ..
16.5.2005 21:13:53   
niki5
jaz jih pa že nosim :bravo: sem vročekrvna :)-

ok no.. pred deveto res ne grem ven 8) oz jih imam če je toplo tako kot danes bolj pozno dopoldan

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.