|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok v avtu oz. baby on board
16.5.2005 19:36:47   
k1
zanima me, kje ste nabavile nalepke za avtomobile otrok v avtu oz. baby on board? :zmeden2:

jaz se vedno spomnim, da bi jih bilo fajn imeti šele takrat, ko sem v avtu. doma sicer imam dve - reklamni - ampak nobena mi ni tako všeč, da bi jih lepila na avto.

ve katera za kakšno stran na netu, da bi si jih sama sprintala in bi bile lepe?? :bravo: (saj vem, se bo katera oglasila - važna je varnost - ampak vsega pa na avto tudi ne moremo lepit, kaj??)
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.5.2005 20:19:15   
MINEJA
Te rumene nalepke se kupijo v Emporiumu v tgovini Mothercare.

LP

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2005 20:46:38   
mika
Mi imamo iz Mothercare :roza: princess on board, za spletno stran pa žal ne vem.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2005 22:47:51   
andrejaz
http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/3460/?WSHOP=2a95d29c3e441e03084f6b4293312e1a

Ni sicer nalepka, ampak je po mojem to boljše

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2005 8:33:55   
k1
ja superca, to pa gre kar na steklo...

sem se že bala, da obstaja samo Frutek varianta in dm, hehe....

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otrok v avtu oz. baby on board
18.3.2012 20:34:52   
tinka55
kaj si pa mislite o teh: http://otrokvavtu.com/

jaz bom kar tukaj kupila.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?