Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 17:16:38
|
|
|
|
gita10
|
Če boš plačala v 15 dneh lahko plačaš polovičko. - Jaz sem jo tudi danes. Pa še tek 125,oo eur me tako jezi, da bi vse pogrizla.
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 17:24:00
|
|
|
|
abi
|
Jap, tudi jaz sem jezna ko , ampak bolje 125€ kot pa 250. Vsaj nekaj dobrega polek opozorila za bolj lahko nogo seveda .
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 17:46:28
|
|
|
|
Moyca_
|
to mora pisat zraven, če ne ni možnosti za polovičko
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 17:55:15
|
|
|
|
Rožica I
|
Če se prav spomnim, sem jaz imela tako luštno polovičko za plačat v 8 dneh . Preveri dobro, da na koncu ne boš morala plačat celotnega zneska.
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 19:32:32
|
|
|
|
cgorjanc
|
Tudi js mislim,da je polovička za plačati v 8 dneh
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 19:47:17
|
|
|
|
Moyca_
|
če ne piše ni polovičke
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 20:08:39
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR to mora pisat zraven, če ne ni možnosti za polovičko Nismo še tako daleč, namreč ker sem vozila avto ki je pisan na partnerja, so kot prvo naložili njemu da mora sporočiti kdo je ta dan vozil avto. Ko dobim kazen ki bo pisana name zares upam da bo zabeležena 1/2.
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 12.5.2009 20:35:46
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: abi IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR to mora pisat zraven, če ne ni možnosti za polovičko Nismo še tako daleč, namreč ker sem vozila avto ki je pisan na partnerja, so kot prvo naložili njemu da mora sporočiti kdo je ta dan vozil avto. Ko dobim kazen ki bo pisana name zares upam da bo zabeležena 1/2. bo polovička ja, če boš poravnala v 16 dneh od prejema plačilnega, pa bolj počasi, kako je"Hitrost ubija"
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 13.5.2009 14:50:57
|
|
|
|
*maja83*
|
Ola! Raje plačaj v osmih dneh. Sem enkrat plačala deveti dan in ko sem že pozabila kaj je sploh bilo sem dobila še drugo polovico za plačat. Šla sem preverit za katero kazen gre, ker sem doma imela plačano položnico pa mi je rekla "gospa plačala ste 9 dan". Tako da... nevem Lp
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 13.5.2009 14:52:55
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 IZVIRNO SPOROČILO: abi IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR to mora pisat zraven, če ne ni možnosti za polovičko Nismo še tako daleč, namreč ker sem vozila avto ki je pisan na partnerja, so kot prvo naložili njemu da mora sporočiti kdo je ta dan vozil avto. Ko dobim kazen ki bo pisana name zares upam da bo zabeležena 1/2. bo polovička ja, če boš poravnala v 16 dneh od prejema plačilnega, pa bolj počasi, kako je"Hitrost ubija" Res je. Ker v 8 dneh imaš čas za pritožbo in potem v osmih dneh moraš plačat, torej v 16 dnevih.
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 13.5.2009 15:25:56
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *maja83* Ola! Raje plačaj v osmih dneh. Sem enkrat plačala deveti dan in ko sem že pozabila kaj je sploh bilo sem dobila še drugo polovico za plačat. Šla sem preverit za katero kazen gre, ker sem doma imela plačano položnico pa mi je rekla "gospa plačala ste 9 dan". Tako da... nevem Lp od tega enkrat je ziher že slabih štiri let, a ne.
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 13.5.2009 15:39:41
|
|
|
|
*maja83*
|
od tega enkrat je ziher že slabih štiri let, a ne. Ne ni, od tega je približno pol leta.
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 13.5.2009 16:08:39
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *maja83* od tega enkrat je ziher že slabih štiri let, a ne. Ne ni, od tega je približno pol leta. 9 dan od izdaje plačilnega, pol pa nekaj ni OK
|
|
|
|
RE: polovično plačilo prekrška 13.5.2009 22:34:24
|
|
|
|
nejcko
|
Mi smo tudi za prvomajske naleteli na radar - nas je policija ustavila na licu mesta - in so rekli, da če plačamo v 8 dneh, plačamo polovično. Ne vem pa, kako je s plačilom, če te samo posnamejo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?