Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tanjšanje materničnega vratu 12.5.2009 16:07:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Enako, v prvi nosečnosti. Plus tega sem bila odprta 2cm. Rodila: osem dni čez rok Butasta G., jaz sem pa skor s torbo pred vrati čakala zadnji mesec in pol!
|
|
RE: Tanjšanje materničnega vratu 12.5.2009 16:08:17
|
|
|
|
Splišni
|
To je super, pomeni, da boš normalno redila. Meni se npr, matr. vrat sploh ni tanjšal, tudi en teden čez rok ne, tudi s sredstvi za mehčanje, tako da so mi naredili CR. Bodi vesela, da je tako.
|
|
|
|
RE: Tanjšanje materničnega vratu 12.5.2009 16:15:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni To je super, pomeni, da boš normalno redila. Meni se npr, matr. vrat sploh ni tanjšal, tudi en teden čez rok ne, tudi s sredstvi za mehčanje, tako da so mi naredili CR. Bodi vesela, da je tako. To ti dam pa prav. Mislim pa, da če nima nosečnica nobenih problemov, je čisto brezveze delat vaginalne preglede pred rokom. Samo v grozno pričakovanje te spravijo, skoraj se ne upaš več nikamor (ker se ti zdi, da se lahko zdaj zdaj začne), vsi izcedki so kar naenkrat sumljivi... V tej nosečnosti tega pregleda nisem imela in mi je lažje, moram priznat.
|
|
RE: Tanjšanje materničnega vratu 12.5.2009 22:07:47
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Splišni To je super, pomeni, da boš normalno redila. Meni se npr, matr. vrat sploh ni tanjšal, tudi en teden čez rok ne, tudi s sredstvi za mehčanje, tako da so mi naredili CR. Bodi vesela, da je tako. To ti dam pa prav. Mislim pa, da če nima nosečnica nobenih problemov, je čisto brezveze delat vaginalne preglede pred rokom. Samo v grozno pričakovanje te spravijo, skoraj se ne upaš več nikamor (ker se ti zdi, da se lahko zdaj zdaj začne), vsi izcedki so kar naenkrat sumljivi... V tej nosečnosti tega pregleda nisem imela in mi je lažje, moram priznat. Mene je pa vsakič vaginalno pregledal, na vsakem pregledu. In meni je bilo tako čisto prav. Če se njemu zdi to pomembno, potem že je.
|
|
|
|
RE: Tanjšanje materničnega vratu 13.5.2009 8:35:43
|
|
|
|
nosec
|
pozdravljene Najprej hvala za odgovore. Ja tudi jaz mislim, da mi je samo "pognala čakanje v žile". Res da je rekla da je možno da bo prej ni pa rečeno. Ampak vaginalne preglede pa sem imela vedno, na vsakem pregledu, saj sem v 13 tednu krvavela in zaradi tega bila do sedaj tudi na bolniški. Upam da bo vse vredu z našim sončkom in da bo tudi s porodom vse tako kot mora biti. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?