|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slim n fit
12.5.2009 7:49:54   
Detece
http://www.topshop.si/slim_lift_supreme_comfort-72851-941-pc.html?irp=4&ils=10

Ali katera uporablja?? Je vredno tega denarja??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slim n fit
12.5.2009 7:50:55   
Detece
Slim and Liftuser posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2009 7:51:04   
Detece
Slim and Lift

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2009 9:11:34   
donat
user posted image user posted image

žal ne uporabljam tega, moje mnjenje da treba malo popazit kaj poješ in to je touser posted image user posted image , za zelo lepo postavo ne sanjam kakšna sem pač semuser posted image

lp

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2009 9:46:04   
Detece
Ja seveda je treba pazit kaj poješ. Tudi jaz nisem tega nikoli uporabljala. Sem nekaj mesecev po porodu in imam še vedno nekaj viška zalog kljub temu, da zelo pazim. Imamo pa v soboto krst in sem pomislila na to zadevo.
Če bi katera imela naj se mi javi. Namreč v kompletu so dvojne hlače in bi si lahko razdelile.

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2009 12:56:28   
ursa30
moja tašča je naročila in ga še isti dan odposlala nazaj.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2009 20:10:02   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

moja tašča je naročila in ga še isti dan odposlala nazaj.

hmmmmm......

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2009 21:11:51   
Detece
Ok, sem brala še malo po drugih forumih in med drugim izdelek tudi hvalijo. Kaj pa veš. Mi je malo predrago, a če katero zanima bi lahko kupile in si hlačke razdelile (v kompletu so namreč dvojne). Rabim pa verjetno številko L.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2009 21:46:24   
lotoska
Jaz sem si ravno danes kupila triumphove hlačke za oblikovanje postave (brez hlačnic, visoke skoraj do jošk), cena je 36 eur. Prek tv prodaje jaz tega ne bi kupovala.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2009 8:53:40   
Detece
Lotoska in kako so?? Se kaj pozna?

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2009 17:51:36   
lotoska
V redu so, sicer jih ne bi kupla. Se kar pozna, še posebej v pasu. 

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2009 20:37:49   
urša28
grozne so,,jst sm jih kupila in komaj nase dobila,pa še nobene razlike bistvene ni bilo,tako,da sem se kar odločila shujšati in dobro uspeva,,tko da po mojem priporočilu: NE KUPUJ!!user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2009 11:41:58   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: urša28

grozne so,,jst sm jih kupila in komaj nase dobila,pa še nobene razlike bistvene ni bilo,tako,da sem se kar odločila shujšati in dobro uspeva,,tko da po mojem priporočilu: NE KUPUJ!!user posted image

Je treba pravo številko vzet, brez pretiravanja. Jaz vidim smisel teh hlač le v tem, da učvrsti trebuh, se pravi samo korekcija postave, hujšanje ( ne hiranje) + krepitev mišic je pa itak edini način ki pripelje do lepe postave.

< Sporočilo je popravil lotoska -- 18.5.2009 11:48:00 >

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2009 18:10:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

http://www.topshop.si/slim_lift_supreme_comfort-72851-941-pc.html?irp=4&ils=10

punce, ne kupujte tega! včasih sem bila aktivna športnica dolgo let, pa sem morala prenehati. no takrat je bilo vse napeto in našesto ha ha. sedaj sem še vedno vitka, samo je recimo rita bolj mehka. ker nimam volje do kakega športanja, sem rekla, ok, bom jest tole mal sprobala, pa bo rita spet malo bolj napeta, al kaj že obljubljajo. vzela sem primerno številko zame. jaooooooooooo, to je tako nezdravo za nošnjo, pa samo navlekla sem nase. poleg tega, pri riti ni bilo kaj dosti sprememb, noge je res malo stisnilo, dočim tam pod joškami pa tja do trebuha, so bili še vedno vidni hribčki, pa čeprav nisem debela, temveč vitka deklina. sem takoj vrnila. tako da, ne kupujte, ker je škoda denarja oz. boste imele dodatno delo z vračanjem kot sama.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2009 18:16:29   
Detece
 Tudi sama se nisem potem za to odločila in kot berem sem se prav odločila. Sem zdaj na dieti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2009 18:17:38   
Anonimen

Prvic ne in drugic veliki NE.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.