Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 11.5.2009 19:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko ga imaš tudi tik pred porosm,če ti tako paše
|
|
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 11.5.2009 20:06:19
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisyb pozdravljene, mene pa zanima, do katerega tedna ste imele spolne odnose.....tiste, ki niste imele posebnih težav? jaz sem v 34 tednu in imam še normalne spolne odnose (zaščitene seveda). lp do dve uri preden me je polila voda
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 11.5.2009 20:15:20
|
|
|
|
tejčit
|
Jaz sm še zadnji večer preden sm popadke dobila meni je celo nosečnost ful pasalo
|
|
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 11.5.2009 20:21:45
|
|
|
|
katra55
|
Dokler ti paše.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 11.5.2009 20:22:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisyb pozdravljene, mene pa zanima, do katerega tedna ste imele spolne odnose.....tiste, ki niste imele posebnih težav? jaz sem v 34 tednu in imam še normalne spolne odnose (zaščitene seveda). lp V četrtek imam rok. Pa mi je še vedno fajn Samo vprašanje- zakaj zaščitene? A kondom to misliš?
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 11.5.2009 21:09:40
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: daisyb pozdravljene, mene pa zanima, do katerega tedna ste imele spolne odnose.....tiste, ki niste imele posebnih težav? jaz sem v 34 tednu in imam še normalne spolne odnose (zaščitene seveda). lp V četrtek imam rok. Pa mi je še vedno fajn Samo vprašanje- zakaj zaščitene? A kondom to misliš? najbrž jo skrbi ker sperma mehča maternični vrat.
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 11.5.2009 21:37:02
|
|
|
|
pokica_
|
Čez 12 dni imam PDP in še veselo
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 12.5.2009 9:00:06
|
|
|
|
ROŽICI
|
mi2 sva še isti dan...ko sem hotela zaspat pa mi je voda odtekla. če ti paše lahko.
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 12.5.2009 10:15:53
|
|
|
|
Bojana82
|
Midva sva do zadnjega dneva v prvi nosečnosti ....sedaj v drugi pa imava zaenkrat prepoved....
|
|
|
|
RE: spolni odnosi- do kdaj? 12.5.2009 20:14:34
|
|
|
|
daisyb
|
ojla, zaščitene..ja sem mislila da uporabljava kondom, ker sem preveč podvržena vnetjem in infekcijam. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?