gordy
|
Ojla! Jaz sem ga nekajkrat... Ampak sem več stvari spremenila, tako da ne vem, ali je to od čaja ali od kombinacije vsega skupaj... Po predzadnji M sem imela HSG. Priporočila za ravnanje sem dobila pri gospe Mojci, ki se zavzema za bolj naravno pomoč pri zanositvi. Vsaka si lahko misli kar si hoče, a jaz sem videla, da so nasveti realni in sem jih vsaj delno upoštevala. Omejila sem sladkor. Prehrano sem prilagodila tisti, ki se priporoča po krvni skupini, kar je zame pomenilo, da sem se skoraj popolnoma odpovedala mleku (kravje mleko iz trgovin sem zamenjala najprej za sojino, zdaj pa za kozje, količine so pa precej manjše - v kavi ja, občasno tudi kravje, sicer pa v mlečnem rižu ali čem podobnim ja, sicer pa ne), omejila piščanca in svinjino, raznorazne sire pa zamenjala za mozzarello in še dve vrsti... Več zelenjave, tudi sadja (ne sladkega! > sladkor!!!), predvsem pa ogromno tekočine!!! Pila sem tudi malinov čaj (listi), ki naj bi pomagal da se maternica okrepi... Edino pri gibanju še nisem prišla do neke redne dejavnosti... ko sem že zagledala dve modri... Zdaj, ali je krvomočnica tisto ali ne, kar mi je pomagalo, bi težko rekla. Mislim, da je nisem spila deset skodelic. Sem pa napisala vse, kar sem bistvenega spremenila v svojem življenju... Če drugega ne, v razmislek! Konec koncev tudi tista kitajska modrost, da so težave z zanositvijo zato, ker so ledvice podhlajene, ni kar nekaj, ampak je hudo logična!!! Jajčniki so tam blizu, a ne, in če so ledvice podhlajene... Kakorkoli. Na čimhitrejši dve modri in na srečno nosečnost! LP! Gordy
|