|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpis in ponoven vpis v vrtec
10.5.2009 22:35:13   
pety78
Danes sem prišla na idejo, sicer ne vem, če je izvedljiva, vendar bi mojega 3,5 letnika imela čez poletje doma, ker sem na porodniški. Glede na to, da ga plačujemo več kot 200 EUR na mesec in da če ga poleti ne bo obiskoval, ne bo dosti manj za plačat, bi ga kar izpisala in ga seveda do roka tudi ponovno vpisala, da začne septembra.
Ali je to sploh možno? Vem, da je tveganje, da otrok mesta ne dobi, ampak recimo, da te bojazni pri nas ni. Bi se pa o tem seveda prej pozanimala.
Je možno, da ti potem otroka kljub prostemu mestu ne vzamejo?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpis in ponoven vpis v vrtec
10.5.2009 22:37:35   
Isabellabina
V našem vrtcu imamo za čez poletje narejeno tako ,da imamo rezervacijo,mora pa biti otrok odsoten najmanj ene mesec,da jo lahko koristiš.Plača se le en minimalni prispevek.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2009 23:07:06   
Onasiss
V teh časih ga NE IZPISUJ. Vsi vrtci imajo poleti možnost rezervacije, ki je najmanj en in največ dva meseca. Poleg tega so vpisi za naslednje leto že zaključeni in rezultat je, da ni več prostih mest. Lahko se tudi zgodi, da tudi drugega otroka ne boš mogla vpisat oz. bo imel premalo točk za vpis v vrtec.

Jaz bom uveljavila rezervacijo za dva meseca, potem bo pa še 14 dni na mesec do jeseni doma. Malo se bi pa vseeno poznalo.

So what....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2009 23:23:39   
Anonimen
V našem vrtcu je rezervacija 60€. Izpisa si jaz nebi upala naredit, žal. samo v Lj. je npr preko 6000 otrok vpisanih, razpisanih mest pa samo 2300. user posted image

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2009 11:10:39   
nanka
V naši občini ni rezervacije za vrtec, torej če ga izpišem v jeseni sigurno ne bom dobila vrtca, ker preveč otrok čaka na prosto mesto. Tudi moji so bili doma in sem plačevala, ker nisem upala tvegati, da jeseni ostanjo brez vrtca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 12:05:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2009 12:06:20   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Ali je to sploh možno? Vem, da je tveganje, da otrok mesta ne dobi, ampak recimo, da te bojazni pri nas ni. Bi se pa o tem seveda prej pozanimala.

LP

Seveda je možno. Otroka ti morajo vzeti, če imajo prosto mesto.

Po mojem tudi. Če je dovolj rpostora, potem po moje lahko tako narediš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2009 12:46:28   
Naja31

LP

Ni nujno, ker obstaja neka čakalna lista,ki se je izoblikovala na osnovi prijav, ki so se zbirale do konca marca. In če se kdorkoli izpiše in ustvari prosto mesto, ima otrok ,ki je na čakalni listi prednost, kot nekdo ki se , oprosti, zmišljuje.  Mogoče imate možnost rezervacije?
Pri nas jo imamo.
Izpisala ga pa sigurno ne bi.

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2009 15:15:50   
ninocka
Jst sem mela lani mojega doma cez poletje, pa koristla sem rezervacijo v vrtcu. Za vrtec sem pa placala okrog 50 EUR na mesec (se zmetri boljs kot prej skor 200). 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2009 15:45:57   
end1
pozanimaj se v vrtcu, pri nas se da kljub gužvi, poleti začasno izpisat otroka in sicer julija oz. avgusta, s tem da plačaš polovično ceno.

Mislim, da začasni izpis nima veze z gužvo v vrtcih, ker po moje to omogočajo, ker tudi varuške koristijo dopuste in jih je manj, tako da jim tudi manj otrok prav pride.

Je od vrtca do vrtca drugače, oz. občine. Osebno pa jaz tega lani, ko sem bila na koncu nosečnosti nisem naredila, ker bi mi bilo preveč, vročina in vse skupaj. sem malo mal kasneje peljala v njeno družbo, sama pa pripšravljala cunje za dojenčka in pa počivala.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2009 16:05:55   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

LP

Ni nujno, ker obstaja neka čakalna lista,ki se je izoblikovala na osnovi prijav, ki so se zbirale do konca marca. In če se kdorkoli izpiše in ustvari prosto mesto, ima otrok ,ki je na čakalni listi prednost, kot nekdo ki se , oprosti, zmišljuje.  Mogoče imate možnost rezervacije?
Pri nas jo imamo.
Izpisala ga pa sigurno ne bi.

Petry pravi, da prosta mesta so, torej da ni čakalne vrste.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 12:34:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2009 17:27:39   
pety78
Sem se pozanimala. In sicer, pri nas vpisi še potekajo, niso bili do konca marca, ampak do 15. maja, kar pomeni, da bi ga lahko kamot še pravočasno vpisala za september, ampak se to kao ne da, ker ne moreš hkrati vpisati in izpisati otroka...bla, bla, bla... user posted image
Če bi ga en mesec prej, bi se pa dalo...Itak!

Rezervacija bo mogoča za mesec julij in avgust. Avgust pri nas odpade, ker grem nazaj v službo, junija pa ni mogoče....Super!

Saj res, kaj mi pa lahko naredijo, če ga recimo 13. maja izpišem, 15. ko je še mogoče, pa vpišem nazaj?

Res, da tvegam prosto mesto, ampak so pri tamalih letos trije preveč, zavrnili bodo pa tiste, katerih starši so doma, ali pa nimajo tu bivališča. Jaz te pogoje izpolnjujem. Ma, najraje bi tvegala...sam...eh, raje ne bom.

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2009 9:29:04   
frutka_
Pety jaz sem bila lani na istem. Malega sem imela poleti doma in tudi letos bo tako. Izkoristila sem 30% plačilo, ki ti pripada, če je otrok odsoten strnjene 4tedne.
Jaz ga ne bi izpisala. Na koncu koncev ne veš kako bo poleti in morda se bo mali celo hotel vrniti v vrtec predčasno.
Kam pa gre mala? Mi smo jo že vpisali za jesen v jasli.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.5.2009 13:14:07   
ronja
pety, mi smo lani dobili vrtec za starejšo in bi morala it v vrtec ravno takrat, ko sem jaz zvedela, da bom morala bit do konca na bolniški. In sem jo izpisala in imela doma - in jo imam še zdaj doma, torej mala še ni šla v vrtec, imam pa zdaj obe doma. Sem ju vpisala (obe, taveliko ponovno, tamalo pač prvič) letos, ker se mi dec. izteče porodniška in moram nazaj v službouser posted image . In je bila starejša sprejeta, mlajša pa najprej na čakalni listi in zdaj naknadno tudi, čeprav je gužva in ogromno preveč prijav. So mi tudi najprej rekli, da se to ne splača, če smo že dobili mesto... pa da naj jo rajši dam v vrtec, da bom mela mir in čas za tamiceno... Ampak meni ni žal, da jo imam doma, pa še bolani nista nič.

Samo pri tebi je malo drugače, ne? Ti ne bi rada imela malega doma, medtem, ko boš na porodniški, ali kako? Če ti to tveganje ni preveč hudo, potem ga izpiši, navsezadnje boš doma in če izvisiš, boš pač mela oba doma. če pa te je strah met oba doma, potem pa rajši ne tvegaj in pač koristi rezervacijo za julij.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?