|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj obujete...
10.5.2009 22:07:40   
dejzi
...vašim malčkom (9m) v tej vročini?

Sem pred časom videla ene opanke, ki so bili iz nekakšne pene (iz takšne, kot so tiste sestavljanke-tepihi s črkami in številkami), zelo lahki in mehki.user posted image

Zdaj, ko gledam po netu in v trgovinah, pa je vse trdo kot kamenuser posted image
Da cene sploh ne omenjamuser posted image (se mi zdi, da res pretiravajo s cenami otroških čeveljčkov, ampak to je že druga temauser posted image ).

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj obujete...
10.5.2009 22:11:25   
sanelaa
mi našemu 6 m samo zokne nataknemo, ko bo bolj vroče pa ziher tudi zoknov ne bo imel. 

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2009 22:29:49   
barika
Glede na to, da 9 mesečnik verjetno še ne hodi, ne bi zapravljala denarja za obutev.
Kasnej pa kakšne pediped, ali pa jaz mu kupim kar v Deichmanu usnjene z gumjastim podplatom in pazim, da so dobro upoglijive (kakšne cicibanke odpadejo zaradi trdote in cene)

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2009 22:38:31   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Glede na to, da 9 mesečnik verjetno še ne hodi...

Evo, vidiš, tu se pa motiš. Vse, samo sedet ne!

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2009 8:31:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: dejzi

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Glede na to, da 9 mesečnik verjetno še ne hodi...

Evo, vidiš, tu se pa motiš. Vse, samo sedet ne!

potem pa ene mehke in upogljive čeveljčke.user posted image

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2009 9:40:27   
špelin@
Dokler ne hodi, nogavice. Če pa hodi, mu kupi prave čeveljce ali sandalce, tisti penasti sandali se mi ne zdijo ravno ok za tako majhne. Niso ne ortopedski, ne podobni hoji z boso nogo, samo raven penast podplat. Ali pa naj ima ene copatke ala robeez (se dobijo poceni "fejk" izvedbe) za ven, tako prakticiram jaz.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 15:42:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?