Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 10.5.2009 13:31:43
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Jest sm že ene 3x oprala ovčjo kožo - na programu za volno. Je bolj skravžlana, a usnje se ni nič uničilo. Tko da - kr operi.
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 10.5.2009 18:46:37
|
|
|
|
alička
|
Operi, kot ti je napisala Netopirčy, uporabljat pri teh temperaturah pa ne vem če je še smiselno. Jaz bi jo počasi že dala iz vozička.
|
|
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 10.5.2009 20:39:02
|
|
|
|
novopecena
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička uporabljat pri teh temperaturah pa ne vem če je še smiselno. ne vem kje sem slišala da jo imaš tud poleti lahko bp saj pozimi greje poleti hladi.
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 10.5.2009 21:10:46
|
|
|
|
alička
|
To sem slišala tudi jaz. Ampak kakšnega hlajenja nisem opazila, moji pupi je bilo vroče in vem, da sem jo dala iz vozička ob prvih toplih pomladnih dneh in jo vračala ob oblačnem in vetrovnem vremenu. Poleti bi se pa pomoje otoček skuhal na tisti volni.
|
|
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 10.5.2009 21:59:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša je že večkrat oprana na 40, nobene škode. Sicer sem tudi jaz slišala za hlajenje, ampak moj otrok je že marca tako švical, ko je sedel na ovčki, da si ne znam predstavljati, kako bi to zgledalo pri 30 in več stopinjah.
|
|
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 10.5.2009 22:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, hladi mogoč ovco jst vem da gagnem na tem pri 30 stopinjah, otrok pa isto.
|
|
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 10.5.2009 22:56:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja, sej vem,ampak eni so zelo pametni za tole hlajenje. Oprat si ga pa res nisem upala. Bom poskusila in upam, da ne za....m kaj.
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 11.5.2009 8:43:54
|
|
|
|
petruska
|
Vsekakor je sedaj čas, da ovco spravite tja do novembra v omaro. Otrok vam bo za to potezo zelo hvaležen,
|
|
|
|
RE: ovčja koža za v voziček 11.5.2009 8:45:33
|
|
|
|
petra a
|
tako je kot je napisala novopečena IZVIRNO SPOROČILO: novopecena IZVIRNO SPOROČILO: alička uporabljat pri teh temperaturah pa ne vem če je še smiselno. ne vem kje sem slišala da jo imaš tud poleti lahko bp saj pozimi greje poleti hladi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.