|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obračanje v spanju
9.5.2009 18:38:47   
pikapoka315
Zadnje čase se naš 8m star user posted image  obrača v postelji, in sicer se zbudi tako, da je obrnjen za 90 stopinj, ali pa celo za 180 stopinj (tam kjer je imel noge, ima glavo user posted image ). Posledično se seveda odkrije. Včasih smo imeli spalko, pa je bla super, samo mu je zdaj prevroča.
Imate kak nasvet kako naj ostane ponoči vsaj približno pokrit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obračanje v spanju
9.5.2009 18:41:29   
Pupka
Probej ga dat obratno spat. Glavo tam k ma noge ponavadi. 

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu pikapoka315)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 19:09:17   
pikapoka315
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Probej ga dat obratno spat. Glavo tam k ma noge ponavadi. 

sem že. žal ne pomaga.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2009 20:05:03   
pikicai
mi mamo tud ta problem z odkrivanjem, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2009 20:44:12   
Netopirčy81
Mi smo ga tut mel. Tko jim pač paše spat. Men se zdi to čist normaln. Kaj pa, če kupiš kako letno spalno vrečo? Pol ti pa itak ni treba skrbet zaradi pokrivanja.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2009 22:34:36   
sanelaa
naš isto dela, star je pa 6 m. Položim ga v posteljo in ko grem dve uri kasneje jaz spat, je on že čisto kontra obrnjen. Ga pustim, s pokrivanjem se toliko ne obremenjujem, sploh zdaj ko je že toplo tudi v stanpovanju, spi pa itak v spalnem pajacu. 

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2009 23:17:54   
fitzgerald
tudi naša sedaj 9. mesečnica ima že nekaj časa podobne fore. Jaz sem obupala s pokrivanjem, ker se preobrne 10X na noč, včasih v spanju malo posedi itd.:) itak je že dovolj toplo, naša je vedno čisto topla, ko ji preverim rokice in nogice, mislim celo, da se morda obrača, ker ji je vroče...sam ravno zaradi tega odkrivanja je pa ne upam manj obleč, pa je krog začaran - sicer pa ima gor bodi brez rokavov, čez pa bombažnega pajacka brez stopalc, se pa ponoči soba segreje na 23-24 stopinj - koliko so pa kaj vaši oblečeni?

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2009 22:31:51   
katicka
mi imamo tudi ta problem.ji dam požamico gor tak da če se ponoči odkrije je ne zebe.se pa full zaletava v rešetke ker nič ne gleda kam se vleže ampak pade kot hlod.

(odgovor članu fitzgerald)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2009 11:48:57   
nia5
Oh, jaz bi lahko že doktorirala iz tega kobacanja, odkrivanja, obračanja, premetavanja. Na koncu sem ugotovila naslednje user posted image : primerno jo oblečem, ker je itak večino noči odkrita, ko se obrača jo pustim, se sama naštima tako kot ji paše, spalna vreča user posted image , jeah wright, prej znori user posted image , skratka, ne sekiram se več, le toliko pazim, da jo dovolj oblečem, da je ne zebe.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2009 13:31:18   
botrca
Saj se kupi vreča za spanje ki je primerna za poletje...mi jo imamo, ker ni šans da bi drugače bil pokrit vso noč.
Se pa tudi obrača in obrača, rit v luftuser posted image ...in posledica tega padec s postelje. Kaj sem naredila? Zopet ga navajam na svojo posteljo. Če mi bo pa uspelo pa še ne vemuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2009 14:00:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saj se kupi vreča za spanje ki je primerna za poletje...mi jo imamo, ker ni šans da bi drugače bil pokrit vso noč.
Se pa tudi obrača in obrača, rit v luftuser posted image ...in posledica tega padec s postelje. Kaj sem naredila? Zopet ga navajam na svojo posteljo. Če mi bo pa uspelo pa še ne vemuser posted image .

Moja je izpred dveh mesecev spala pri nama, pol pa sem jo najprej dajala čez dan spat v njeno posteljico, da se je navadila, pol pa sem jo eno noč poskusila dat v njeno in me je tako prijetno presenetila, jo ima očitno zdaj rada. Poskušaj postopoma in ne na silo in boš videla da bo šlo user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2009 6:43:44   
kristinaj
na to se kar navadi ker bo trajalo nekaj časa....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2009 15:51:17   
mateyka
kupite tanjšo, poletno spalko? mi jo mamo (mislim, da smo jo kupili v pikapolonici). naša je ponoči vsepovsod in ni šans da bi bila pokrita.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2009 23:42:59   
Jelcy
Jaz nasega sploh ne pokrivam, ker je itak skozi poten in se odkriva, se pa obraca, vsede in celo dvigne na nogice...v snu! Ja 13. mesecev ne spimouser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.5.2009 22:07:16   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: katicka

mi imamo tudi ta problem.ji dam požamico gor tak da če se ponoči odkrije je ne zebe.se pa full zaletava v rešetke ker nič ne gleda kam se vleže ampak pade kot hlod.

user posted image user posted image

naš isto, skoz poka in tolče z glavo, ampak ga očitno nič ne boli. user posted image

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?