|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedki med ciklom, menstruacije ni
9.5.2009 14:12:57   
Boka
Živjo punce!

Sem nova na forumu, vas pa že nekaj časa prebiram in moram napisat, da ste same fejst bejbe user posted image

Tale mesec mi je moja M malo nagajala in me zanima, če mi zna katera malo pomagati. 10. dan po začetku zadnje M sem imela par dni rozasto-rjavkast izcedek, nato pa 6. dan od tega izcedka spet izcedek (spet par dni, spet rozasto-rjavkast). Zdaj čakam na M, ki pa je ni in ni. Sem malo zbegana, so ti izcedki mogoče bili M (čeprav zelo zgodnji)? Je že katera imela podobno izkušnjo?
Na dojenčku nismo delali, je pa res, da smo bli na 'pazi' metodi user posted image

Najlepša hvala za vsak nasvet!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.5.2009 9:22:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdrav
9.5.2009 16:36:35   
Getreal
Ja jz sem ene 2 meseca nazaj mela prvič v življenju podobno izkušnjo in me je kar malček prestrašla in presenetla, zato sem se kar dodobra pozanimala o situaciji in vsaj v mojem primeru se je izkazalo, da je šlo za ovulacijsko krvavitev. Če ciljaš na vgnezditveno-ta se pojavi 6-9 dni PO OVULACIJI ne po MENSTRUACIJI in je zelo neznatna-nekatere je niti ne opazijo. 

Vsekakor dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 16:41:20   
Boka
Hvala Getreal!

Ti misliš potem, da je bil izcedek obakrat zaradi ovulacije? Mogoče nisem dobro napisala: znotraj enega cikla sem 2x imela izcedek po par dni, z razmakom med izcedki 6 dni. ma se mi zdi skoraj nemogoče, da bi zanosila samo kaj veš user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2009 17:52:41   
*zabica*
Kolk casa ti pa ze zamuja? naredi test, pa bo konec dilem user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2009 20:41:24   
isabeaux
Najverjetneje gre pri tebi za hormonske motnje...ali pa je bila vgnezditvena krvavitev, saj praviš da je drugi izcedek bil 16 dni po zadnji M...koliko dni si imela M?

In kolk dni ti M zamuja sedaj?

Morda res poskusi s testom...pa bo...

lp

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2009 9:29:26   
Boka
Zamuja mi 4 dni, sicer sem M imela 7 dni. Jaz se tudi bolj nagibam k hormonskim motnjam, bom pa naslednji teden naredila test, če še ne pride M, da vsaj vem za ziher pri čem sem.

Hvala vsem!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?