Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izcedki med ciklom, menstruacije ni 9.5.2009 14:12:57
|
|
|
|
Boka
|
Živjo punce! Sem nova na forumu, vas pa že nekaj časa prebiram in moram napisat, da ste same fejst bejbe Tale mesec mi je moja M malo nagajala in me zanima, če mi zna katera malo pomagati. 10. dan po začetku zadnje M sem imela par dni rozasto-rjavkast izcedek, nato pa 6. dan od tega izcedka spet izcedek (spet par dni, spet rozasto-rjavkast). Zdaj čakam na M, ki pa je ni in ni. Sem malo zbegana, so ti izcedki mogoče bili M (čeprav zelo zgodnji)? Je že katera imela podobno izkušnjo? Na dojenčku nismo delali, je pa res, da smo bli na 'pazi' metodi Najlepša hvala za vsak nasvet!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.5.2009 9:22:10 >
|
|
|
|
RE: Pozdrav 9.5.2009 16:36:35
|
|
|
|
Getreal
|
Ja jz sem ene 2 meseca nazaj mela prvič v življenju podobno izkušnjo in me je kar malček prestrašla in presenetla, zato sem se kar dodobra pozanimala o situaciji in vsaj v mojem primeru se je izkazalo, da je šlo za ovulacijsko krvavitev. Če ciljaš na vgnezditveno-ta se pojavi 6-9 dni PO OVULACIJI ne po MENSTRUACIJI in je zelo neznatna-nekatere je niti ne opazijo. Vsekakor dobrodošla
|
|
|
|
RE: Pozdrav 9.5.2009 16:41:20
|
|
|
|
Boka
|
Hvala Getreal! Ti misliš potem, da je bil izcedek obakrat zaradi ovulacije? Mogoče nisem dobro napisala: znotraj enega cikla sem 2x imela izcedek po par dni, z razmakom med izcedki 6 dni. ma se mi zdi skoraj nemogoče, da bi zanosila samo kaj veš
|
|
|
|
RE: Pozdrav 9.5.2009 17:52:41
|
|
|
|
*zabica*
|
Kolk casa ti pa ze zamuja? naredi test, pa bo konec dilem
|
|
|
|
RE: Pozdrav 9.5.2009 20:41:24
|
|
|
|
isabeaux
|
Najverjetneje gre pri tebi za hormonske motnje...ali pa je bila vgnezditvena krvavitev, saj praviš da je drugi izcedek bil 16 dni po zadnji M...koliko dni si imela M? In kolk dni ti M zamuja sedaj? Morda res poskusi s testom...pa bo... lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?