|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   masaže...?
9.5.2009 12:48:40   
JAPE
Za darilo bi podarila bon za kakšno masažo v masažnem studiu, kozmetičnem salonu ali welnes centru, pa nimam pojma kakšne sploh obstajajo. Kaj predlagate?
In koliko je to sploh cenovno? Ali se vam zdi v redu ideja za darilo za 30 let?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: masaže...?
9.5.2009 12:55:07   
pokica_
Jst sem mojemu lubiju zraven ostalega, še podarila bon za Tajsko masažo v Wellnes centru Vivat v Moravskih Toplicah. Imajo 2 vrsti tajskih masaž...eno bolj hard varianto, in eno bolj na easy....moj ni nek mehkužec, ampak je pol po enmu času priznal, da si več ne želi nikoli Tajske masaže, ker je definitivno preveč boleca, dost je tistega stiskanja, pa nekega tolčenja,...tajka se mu je cela spravla gor na hrbet in ga s koleni masirala....čeprav je bla lahka kot perje,...ni preveč užitkarsko.
Pa je bla kao easy varianta in sploh ni bla nič nežna masaža...tud masaža obraza zraven,...pa mu je temena tolk zmasirala, da ga je glava bolela še 3 dni jpo masaži.
In še receptor je rekel Tajki, naj bo "gentle"-nežna. Kolk bi še blo, če nebi bla nežnauser posted image .

Mogoče vzem raje kako klasično masažo celega telesa,...bo večji užitek, sigurno.
Je pa to pr nas blo tud darilo za 30 RD. user posted image

Drugače pa naj še kera druga kaj pove....

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 13:07:05   
Tanja55
Joj men je to super darilo za 30 RD, si sam zelim, da bi jst kaj takega dobila. Lahko priporocam klasicno masazo telesa v Aqua Park Bohinj. Imajo pa tud komplete, jst sem vzela tistega kjer je klasicna masaza, pa savna pa solarij (ki ga jst ne koristim, sem striktno proti), pa mas zraven se 3 ure kopanja zastonj. Men je ta kombinacija super, z masazo sem bla pa zelo zadovoljna. Joj kolk bi zdejle sla, me vse boli...

sem pa sama tud ze podarila bom za 3-urno razvajanje v Sense v Ljubljani, kjer je pa vkljuceno savnanje v 3 savnah in jakuzzi, mas pa izbiro dodatnih masaz (tajskih).

Tudi Atlantis v Ljubljani je kul, spet kombinacija savn in plavanja, mas pa tud masaze, men je fajn kratka masaza hrbta v kombinaciji s plavanjem.

Evo se linke ti prilepim:
http://www.bohinj-vodni-park.si/
http://www.sense-club.com/
http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=36

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2009 14:08:53   
urška
masaž je tolk vrst, da je težko izbrat. če še nikoli na nobenih ni bil potem vzemi klasično masažo celega telesa ali pa samo hrbta. pa če ima kakšne posebne zdravstvene težave se je tudi dobro prej posvetovati z maserjem.

lahko izbiraš med:
- masaža z vročimi in hladnimi kamni (stone teraphy), lahko je samo s vročimi, lahko je kombinirano

- lomi - lomi, havajska masaža. ni tako grozna, kot se sliši, gre pa za masažo celega telesa, kjer maser masira s podlahtmi in ne dlanmi

- potem imaš na izbiro različne aromaterapije. masira se z eteričnimi olji, je neka mešanica klasične in shiatsu in zna biti precej bolečan zadeva, ker je precej točkovnih pritiskov na mesta, kjer smo ponavadi zvozlani. obstajajo pa aromaterapija celega telesa, aroma anti stres, aroma anti celulit, aroma detox, aroma hujšnje, pri slednjih se masirajo samo določeni deli telesa.

- potem recimo tibetanska masaža, kjer se na človeka postavijo kovinske posode po katerih maser udarja in gre u bistvu za masažo s temi vibracijami

- potem pa jaz poznam še masažo z zliščnimi snopki, kjer te masirajo s snopki v katerih so zelišča (za detox ali za relax), zraven pa se uporablja tudi toplo olje. to je bolj nežna masaža in bi jo priporočala tudi takemu ki na masaži še ni bil.

- potem obstaja še refleksoconska masaža stopal pa limfna drenaža (ki je zelo nežna zadeva in spodbuja delovanje limfe in se priporoča kot anti celulitna terapija)

te masaže poznam jaz. tajske ne poznam, prav tako ne ayurvedske in shiatsu. vse ki sem ti jih pa zgoraj naštela pa lahko najdeš tudi na youtubeu, čeprav se potem lahko izvajanje razlikuje od maserja do maserja.

aha pa še tole: cene so zelo različne. v wellnessih znajo bit masaže zelo drage, medtem ko v kozmetičnih salonih malo manj. najceneje je dobit privat maserja, ki ima salon, vendar ti ponavadi ne izvajajo kakih eksotičnih zadev.

< Sporočilo je popravil urška -- 9.5.2009 14:10:40 >

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2009 15:27:35   
cinci
ja zame osebno bi blo tud fajn darilo....za druge pa ne vem, mislm da moraš človeka mal poznat pa vedt al si želi al ne, govorim to zato ker sem jest lani dala tud bon takega ki bi si jest želela pa ga še do sedaj niso vnočili....user posted image

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2009 19:51:54   
SaaS
Jaz sem možu lani za roj dan kupila bon za masažo (tajska masaža - Sense v Lj). Je bil navdušen nad darilom.
Kar se pa koriščenja bona tiče, kot omenja cinci, je pa svoja zgodba.
Za mojega sem potem kar jaz klicala in mu rezervirala termin, ker sam je kar pozabil... Potem sem mu sporočila datum in je šel.
Jaz pa sem imela občutek, da sem za darilo kupila nekaj uporabnega in denar ni bil vržen stran, kot se velikokrat zgodi z nepraktičnimi darili.

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2009 18:08:28   
alpog
JAPE, s katerega konca Slovenije pa si?

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2009 18:59:13   
Felicita
Jape, najprej morš vedet da nekateri ljudje ne pranašjo masaže, nobene sorte, sploh... tko da mogoče je fajn, da če človeka ne poznaš se ne spuščaš v to.

potem je tut sorta masaže - ene so določenim ljudem všeč, spet druge jim ne potegnejo... najbolj nevtralna je švedska ali tajska, ostalo je pa potem že dokaj specifično... meni je drugače najbolj všeč tui-na, ki si jo privoščim cca 1x na 2 meseca... traja cca 2 uri, ampak ti maser zmasira celo telo - hrbet, noge, roke, trebuh,...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2009 16:59:39   
JAPE
Hvala za nasvete.
alpog Sem iz Gorenjske.
cene ni še nobena omenila. Se nagibam k bolj klasičnim, ne k tistimi hudim masažam.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2009 17:25:44   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Hvala za nasvete.
alpog Sem iz Gorenjske.
cene ni še nobena omenila. Se nagibam k bolj klasičnim, ne k tistimi hudim masažam.

Imas tri linke, ki sem ti jih prilepla, poklikaj in imas vse cene tam navedene. Vkljucno s kontaktnimi stevilkami za rezervacije in darilne bone.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2009 21:12:00   
Tiasa
Dragi vsi...

berem o masažah... Pa naj vam sporočim, da tudi sama masiram, če koga zanima, pa dobrodošli.

Lotos zvočno-masažni salon:
- intuitivno-klasična masaža (90 min)
- zvočna masaža (masaža hrbtenice, nato zvok gonga - 90min)
- individualna zvočna kopel z gongom (60 min)

Tudi darilne bone imamo, za vsako priložnost...

Vas vabim, da pridete v Celje, prej pa lahko pišete meni ali me kar pokličete 031 568 711.

Samo kot informacija, vam posredujem...

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.