|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura stanovanja
9.5.2009 6:55:04   
brigita23
pozdravljene

mene pa zanima kakšna naj bi bila temperatura stanovanja pri novorojenčku in kako ga oblačiti. Temperatura podnevi in ponoči???? Naj bo ista?
Temperatura kjer ga previjamo in oblačimo (npr. kopalnica)

Hvala vam za pomoč....mi imamo 20  stopinj pa se mi zdi premrzlo

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temperatura stanovanja
9.5.2009 7:59:50   
Onasiss
Mi imamo od 23 stopinj. Zdaj je kr nekak konstantna, pozimi pa je malce hladneje. Oblečena pa je v body, majčko, žabice in na nogah ima nogavičke. Če se mi zdi da ima mrzle rokice, jo pokrijem z dekico.

So what....

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 8:14:26   
majči22
Temperatura naj bi bila od 20 do 22 stopinj. Kot novorojenka je bila oblečena v bodij z dolgimi rokavi, mako majčko čez ter hlačke. Če je imela hlačke iz pliša ni imela nogavičk, če so bile iz bombaža (bolj tanke)je imela nogavičke.
Ponoči smo imeli podobno temeraturo mogoče kakšno stopinjo  do dve nižjo pa je bila oblečena v body z dolgimi ter spalni pajac-pokrita z kovtrom.

Sam pozimi smo imeli kar hitro 23 stopinj čez dan v hiši. Oblečena je bila isto in ji ni bilo nič kaj vroče. Je pa res, da je bolj zmrznjenauser posted image .

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2009 8:16:11   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Temperatura podnevi in ponoči???? Naj bo ista?

Mi smo imeli pozimi non-stop 25 stopinj. Poleti pa, kolikor pač je.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2009 9:46:35   
maruscha
mi smo imeli pozimi tam okoli 23 stopinj čez dan, in ponoči okoli 19 stopinj. nam je rekla pediatrinja, da je ponoči najboljše tam okoli 18 ali 19 stopinj, da se lepše spi user posted image

ko smo ga kopali in previjali, pa smo njegovo sobico tudi bolj ogreli, da ga ni zazeblo. je pa res, da našemu je full hitro vroče in postane poten.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2009 9:48:15   
Ploha
Nam je patronažna rekla, da je 21 stopinj čistO dovolj, kar je pod 19 stopinj pa kapco gor.

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2009 10:06:14   
zmajaz
Tudi nam je patronažna rekla, da je najprimernejša temperatura za čez dan 21-22 °C, ponoči pa je lahko tudi manj. Naša je bila zimska in smo sicer imeli ves čas 23 °C, kar je tudi čisto dovolj za previjanje in preoblačenje, za kopanje pa smo še malo dogreli - nekje sem prebrala celo, da bi moralo biti za kopanje 27 stopinj - ampak mi nismo nikoli tako zelo zagreli.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2009 22:11:58   
anika87
Kar se tiče nočne temperature, sem jaz prebrala v knjigi, da je najboljše za nekaj stopinj manj kot čez dan, se pravi tam okrog 18, lahko tudi 17. Četudi pozimi, je meni lažje spat, če ni vročina, sploh ko je suh zrak. Najbrž je tudi dojenčku lepše, če ima kisika, saj se ga pokrije, ali je pa tudi v vreči.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2009 22:19:51   
Najaa
Pozimi imamo podnevi okoli 22 stopinj, ponoči pa 20.
Zdaj npr. pa več ne kurimo in je podnevi 22, 23, ponoči pa okol 21.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?