Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 17:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo me bega, da ne bi bila kakšna potegavščina, namreč ponuja mi skoraj 40% večji znesek, kot jaz sprašujem + stroške pošiljanja. A mislis, da je resna ponudba ? Povej mi en pameten razlog za
|
|
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 18:00:08
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Malo me bega, da ne bi bila kakšna potegavščina, namreč ponuja mi skoraj 40% večji znesek, kot jaz sprašujem + stroške pošiljanja. A mislis, da je resna ponudba ? Povej mi en pameten razlog za Ne vem več kaj mislit... Da si toliko to želi... Boo. Sej ne verjamem kaj dosti, sam ne vem v čim bi bila fora
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 18:01:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Ne, to je nateg....je bilo že vsepovsod objavljeno, ker denar kao pol nazaj potegnejo, kar imajo pravico mislim da 30 dni od nakazila preko paypal, izdelka pa seveda ne vidiš nikoli več.
|
|
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 18:03:28
|
|
|
|
sanja nk.
|
ejj samo to ne verjemi, veš kaj vse poskušajo danes, bi lahko tri teme odprla to je nateg, pa nobenih podatkov ne dajej...
|
|
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 18:05:50
|
|
|
|
Tanja55
|
to je nateg in o tem je na RR ze bla debata. Dobis vse podatke in naslov, nekje v Nigeriji se mi zdi...jst sem sla preverjat in podatki zgledajo pristni, sam postna stevilka je napacna pa se nekaj se mi zdi...v glavnem, stvar je prevara. Ti prilepim link od debate tle na RR takoj ko jo najdem. Ti pa lepo pridno prodaj izdelek nekam v Slovenijo, bo bolj varno.
|
|
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 18:08:22
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko denar kao pol nazaj potegnejo, kar imajo pravico mislim da 30 dni od nakazila preko paypal, izdelka pa seveda ne vidiš nikoli več. Aja, to pa nisem vedla, da lahko denar nazaj potegnejo. Pa preko bančnega nakazila tudi??? Itak se ne mislim s tem ukvarjat, ampak me pa vseeno firbec
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 18:11:15
|
|
|
|
Tanja55
|
...
< Sporočilo je popravil Tanja55 -- 8.5.2009 18:12:39 >
|
|
|
|
RE: Prodaja prek spleta in pošiljanje v Afriko 8.5.2009 22:40:34
|
|
|
|
bumerang
|
Pri meni se je možakar celo potrudil in stvar s tlanslatorjem prevedel v Slovenščino. Samo me pa zanima, kaj bi bilo, če pošljem kot priporočeno in potem na Paypalu dokažem, da je bilo poslano, potem pa do denarja ne bi tako zlahka zmogel.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?