Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Nikakor mu ne pusti da si liže, v veliki večini primerov to stvar še samo poslabša. Kako pa to lahko prepreččišš psu, razen da mu dašš tulec na glavo? Tako da mu rečeš, da ne sme lizat. Vsaj pri nas je tako. O.K.., če je sam doma, je druga, takrat pa satelit pride v poštev, ja. in ponočči , pa podnevi, ččetudi si doma. Sploh ni težžko reččt NE, pa bo ubogal, samo takoj ko grešš na WC, se tušširat, kuhat, spat.... pa je druga pesem. Ponoči jo jaz takoj slišim, ker mi gre na živce. Podnevi pa to počne le, kadar ji je dolgčas (takrat leži poleg mene na kavču, pa ji rečem, da naj neha), kadar ima "delo"na balkonu (nadzirat udeležence pod njim), takrat nima časa. O.K., samo moja to počne kar tako v tri dni, mogoče bi bilo drugače, če bi jo kaj srbelo, takrat bi to mogoče počela bolj pogosto, pa bi jo bilo res težko ves čas nadzirat. Drugače se pa višavka od ene znanke liže po telesu, liže in grize, da ima zaplate brez dlake (ima alergijo), pa ji da kar dojenčkov bodi gor, ko so doma, da ne more početi tega. Za tačke je teže najti primerne nogavičke, ki jih ne bi pes dol spravil, verjetno.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 11.5.2009 9:08:00 >
|