|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovno v službo, načrtovanje zanositve
7.5.2009 16:10:16   
lidijajenko
Zdravo punce.

Leto je na okoli in treba je spet iti v službouser posted image user posted image user posted image , zraven tega delamo še na 2 otročičku.

Zanima me ali imate tudi vi neprijeten občutek in kar malo strahu?
In kako boste delale, ste se odločile za 4 urni delavnik?
Jaz ne vem kaj naj naredim, glede na to da delamo na 2user posted image , in na to kakšno porodniško bi imela če bi delala po 4 ure.
Kaj vi mislite?
Po drugi strani se mi pa mala ful smili ker bo 8 ur v varstvu.

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno v službo, načrtovanje zanositve
7.5.2009 16:31:12   
jullie
jaz sem prav tako nameravala delati samo 4 ure, vendar bi bila potem porodniška temu primerno nizka..zato sva se kar takoj odločila za drugega... mogoče bom šla samo za 1 mesec delat ali pa še to ne... odvisno kako sem bom dogovorila glede dopusta in bolniške user posted image  ..

..kaj pa če bi delala samo 5 ali 6 ur?

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 18:03:24   
Netopirčy81
No, jest sm zanosila, ko sem bila še na porodniški - mala je bila stara 9 m. Ob veseli novici me je najprej prešinilo kako in kdaj povedati v službi...kaj bo šefica rekla...pa iz porodniške v porodniško... bla bla bla. No, pa sem začela delat in še isti teden povedala šefici, da sm spet noseča (to je bilo po nuhalni, ko sm vidla, da je vse ok). Mal je bla presenečena, v bistvu pa me je njena reakcija v pozitivno presenetila. Ampak pustmo to.
Jest sem se že preden sem prišla nazaj v službo zmenila, da delam 8 ur - od 7ih do 15ih in tega sm se tut držala. Sicer mi je šefica ponujala za 6 ur, sam ne, mi je tko bolj ustrezalo. Poleg tega pa še zaradi razlike v plači.
Delala sem do 27. tedna, zdaj sem pa na bolniški.
Kaj bi se ti mogel otrok smiliti, če je 8 ur v varstvu user posted image  Če je otrok nekje, kjer mu je super, zakaj bi se obremenjevala?Našo imam pri naši mami, ki ima pri sebi še nekaj otrok in se SPLOH ne obremenjujem, kako se ima, ker vem, da neznansko uživa. user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 18:15:09   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

jaz sem prav tako nameravala delati samo 4 ure, vendar bi bila potem porodniška temu primerno nizka..zato sva se kar takoj odločila za drugega... mogoče bom šla samo za 1 mesec delat ali pa še to ne... odvisno kako sem bom dogovorila glede dopusta in bolniške user posted image  ..

baje ne bi smelo vplivat na višino porordniške, ker ti sorazmerni del do 8 ur krije soc? user posted image
Ali kaj? katera ve bolj natančno?

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2009 23:17:10   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

baje ne bi smelo vplivat na višino porordniške, ker ti sorazmerni del do 8 ur krije soc? user posted image
Ali kaj? katera ve bolj natančno?

Plačajo ti prispevke za razliko, vendar od minimalne oz. kar od zajamčene plače. To je pa tak minimum, da se ti skorajda ne pozna

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Asociacije pri imenih
buči

Ali pri izbiri imena pomislite na ljudi, ki jih poznate s takim imanom?

Da, če mi je oseba ljuba/simpatična, mi je ima še toliko bolj. (25%)

Da, če ima tako ime znana oseba, je to še toliko bolje za otroka. (1%)

Da, če poznam koga, ki mi je nesimpatičen/zoprn, ne bi otroku dal-a nikoli takega imena. (49%)

Ne, vseeno mi je, važno je, da je ime všeč meni. (19%)

Ne, tudi če dam otroku ime, ki ni najbolj "človeško", važno je, da je meni všeč. (3%)

Ime je pač ime. (4%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!