|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ford focus karavan 2006
7.5.2009 15:53:05   
lukec
Tiste (in tisti), ki ga vozite, dejte ga mal pohvalt, da se bom lažje odločla za nakup.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ford focus karavan 2006
7.5.2009 15:57:53   
Eillish
Mi ga imamo in mi je fajn. Je zelo vodljiv in okreten ter pregleden, zato ga je lažje voziti kot marsikateri manjši avto. Pa prtljažnik je velik. Pa še lep je, čeprav ni najnovejši. Dovolj?user posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 16:00:13   
lukec
No, skoraj z enakimi besedami so ga opisali tudi na testuuser posted image . Hvala! Še kdo?

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu Eillish)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 21:50:55   
vanomis
Jaz ga imam, sicer letnik 2007, in ga ne dam. user posted image

Mož, ki ima golfa, ga sicer kritizira, da je tako tako, ampak to ni avto za šminkerje in divjanje, to je avto za uporabo. Vanj lahko naložiš boga in pol, voziček pa vso kramo in še in še.  Moj je včasih kot sport billy torbica. user posted image

Pa ravno prav velik je, da ga obvladaš brez senzorjev za parkiranje. Kot je že Eillish napisala, je pregleden in vodljiv (tudi če ti vzvratna ogledala ne ležijo najbolj).

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2009 21:52:45   
špelin@
Upam, da ga ne kupuješ od nekega sokrajana...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2009 21:55:03   
lukec
Ne, še nisva konkretno izbrala, zaenkrat je samo na splošno model ogledan...a ga kdo iz doline prodaja?

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2009 21:58:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lukec
Ne, še nisva konkretno izbrala, zaenkrat je samo na splošno model ogledan...a ga kdo iz doline prodaja?

Slučajno sem slišala, da se je en kreten hvalil, da bo počasi menjal... Ampak ta avto je zgonjen in tehnično v riti user posted image
Drugače pa je bil moj bivši sodelavec s takim vozilom zelo zadovoljen. Upam, da boste imeli srečo in najdete dobro ohranjenega user posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2009 16:29:50   
lukec
Hvala!

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.