Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ford focus karavan 2006 7.5.2009 15:57:53
|
|
|
|
Eillish
|
Mi ga imamo in mi je fajn. Je zelo vodljiv in okreten ter pregleden, zato ga je lažje voziti kot marsikateri manjši avto. Pa prtljažnik je velik. Pa še lep je, čeprav ni najnovejši. Dovolj?
|
|
|
|
RE: ford focus karavan 2006 7.5.2009 16:00:13
|
|
|
|
lukec
|
No, skoraj z enakimi besedami so ga opisali tudi na testu . Hvala! Še kdo?
|
|
RE: ford focus karavan 2006 7.5.2009 21:50:55
|
|
|
|
vanomis
|
Jaz ga imam, sicer letnik 2007, in ga ne dam. Mož, ki ima golfa, ga sicer kritizira, da je tako tako, ampak to ni avto za šminkerje in divjanje, to je avto za uporabo. Vanj lahko naložiš boga in pol, voziček pa vso kramo in še in še. Moj je včasih kot sport billy torbica. Pa ravno prav velik je, da ga obvladaš brez senzorjev za parkiranje. Kot je že Eillish napisala, je pregleden in vodljiv (tudi če ti vzvratna ogledala ne ležijo najbolj).
|
|
|
|
RE: ford focus karavan 2006 7.5.2009 21:52:45
|
|
|
|
špelin@
|
Upam, da ga ne kupuješ od nekega sokrajana...
|
|
|
|
RE: ford focus karavan 2006 7.5.2009 21:55:03
|
|
|
|
lukec
|
Ne, še nisva konkretno izbrala, zaenkrat je samo na splošno model ogledan...a ga kdo iz doline prodaja?
|
|
RE: ford focus karavan 2006 7.5.2009 21:58:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Ne, še nisva konkretno izbrala, zaenkrat je samo na splošno model ogledan...a ga kdo iz doline prodaja? Slučajno sem slišala, da se je en kreten hvalil, da bo počasi menjal... Ampak ta avto je zgonjen in tehnično v riti Drugače pa je bil moj bivši sodelavec s takim vozilom zelo zadovoljen. Upam, da boste imeli srečo in najdete dobro ohranjenega
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.