Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vprašanje - rjavkasti izcedek 15.5.2005 19:49:22
|
|
|
|
svetlana1
|
Pozdravljeni, nisem noseča, z možem se nekaj časa že trudiva da bi zanosila, vendar brez uspeha. Imam eno vprašanje, če bi mi znala katera odgovoriti. 16 dni nazaj je bil prvi dan M, 13 dan po M, ko bi morala nastopiti približno ovulacija sem dobila nek rjavkast izcedek, ni več bil beli tok, 1 dan pred tem sva z možem imela spolne odnos, 14 dan pa je bilo malo bolj rdečkasto - rjave barve in še zdaj imam to vendar malo svetlejše barve. Kaj naj bi to zdaj pomenilo? Pozanimala sem se če bi bila mogoče vgnezditev ampak ni možno bi bilo še prekmalu, ene punce pravijo da je možno to tudi znak ovulacije, nekater pa pravijo, da je možno tudi da se je jajčece oplodilo v jajcevodu. Prosim za odgovor. Hvala Lep pozdrav
|
|
|
|
vprašanje - rjavkasti izcedek 15.5.2005 20:47:24
|
|
|
|
nogometas
|
Živjo,svetlana, ti izcedki so prav neverjetni... Lahko seveda pomenijo marsikaj, jaz sem se borila s takšnim izcedkom pol leta, najprej po M, kasneje tudi teden do deset dni prej, dokler bris ni pokazal III. Rekli so, da sem okužena z virusom CIN I ali II, ne vem, sem že pozabila... Če izcedek nima čudnega vonja, je lahko posledica kakšne ranice na materničnem ustju in ti ni treba skrbeti, če pa je vonj neobičajen, le pojdi h G!! LP
|
|
|
|
vprašanje - rjavkasti izcedek 15.5.2005 21:24:52
|
|
|
|
puri
|
Jaz sem imela včasih tak izcedek, takrat ko je bila ovulacija (imela sem ga največ 3 dni). Da je bila takrat O sem vedela, ker sem si merila BT! Tako, da je čisto možno, da je tudi pri tebi ta izcedek od ovulacije! lp
|
|
|
|
vprašanje - rjavkasti izcedek 16.5.2005 10:43:02
|
|
|
|
borovnička
|
Joj ta izcedek. Meni se to pojavlja nonstop. Zdej imam sicer mir ta mesec, ampak se bo verjetno spet kmalu pojavil. Sem bila pri G, mi je vzela bris in je rekla, da sem mogoče noseča 10 dni. Test je bil negativen, M dobila, izvidi brisa pa super, vse normalno. :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Še vedno ne vem kaj bi to bilo in sigurno ni vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?