|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 19:12:56   
Anonimen
Ali mi lahko kdo pove, koliko se tak naklon na sedežu za kolo sploh splača? Takšni sedeži so namreč dokaj dragi, pa ne bi radi kupovali nekaj brezveze... Je pa res, da se bojim, da bo mali med vožnjo zaspal.

Kateri sedež bi mi priporočali in na kaj moram gledat, ko ga kupujem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 19:35:33   
NinaŠ
Sem gledala v Hervisu Hamax (mislim da sem si prav zapomnila) stolček z naklonom, stane 20000 SIT. Pa se mi je zdelo, da je tega naklona zelooo malo in se ravno zato raje odločila za "navadnega" od iste firme za 10000 SIT - v tem definitivno ni fajn če otrok zaspi, ker glavica kar opleta. Ne vem pa, če tisti naklon zadostuje da se otrok lahko nasloni tolk nazaj, da tud glavico nasloni (je treba poizkusiti).

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 19:43:24   
Anonimen
Se strinjam z Nino. Vsekakor je živ obup, če zaspi v navadnem. Meni se prav smili. Ne vem pa, koliko se oni z naklonom sploh nagne. Bi se moral kar dosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 20:21:07   
Anonimen
Točno tega sem mislila, ki ga prodajajo v Hervisu. Je mogoče katera med nami, ki ga uporablja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 20:23:55   
vidja
Ja mi ga mamo. Ga je mož kupil, ko je bila akcija in res ne upam trdit, da se ta naklon kaj pozna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 20:24:15   
ciciban
Mi ga imamo-PODN!!!!Nic bolsi ni kot navaden.Ko otrok v njem zaspi,se matra prav tako kot v navadnem!!!!!!!!!!!!!:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 20:53:19   
Anonimen
Ok, hvala za te nasvete. Sva se odločla kar za navadnega in tako bova prišparala nekaj tolarčkov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sedež za kolo z naklonom
15.5.2005 21:47:49   
Jutra
Ker tudi sama nameravam kupiti ta sedež, me zanima, koliko mora biti otrok star, da ga lahko že uporablja? Je to od takrat dalje, ko zna že samostojno sedeti:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sedež za kolo z naklonom
16.5.2005 10:06:36   
malika
Mi smo ravno kupili Hamax Sleepy lux -25.000 sit.Glede na to, da smo delali ta pravi doktorat zanj se mi zdi, da je kar ok, je pa res, da mali v njem še ni zaspal. Ampak naklon zgleda prav OK. Mislim, da ima Roemer malo večji naklon, je pa tudi cena za 10.000 sit višja, imajo jih v BC.

Barbara ti sedeži so od 9-22 kg. Naš je zdaj star 16 mesecev in čisto po pravici povedano, ga pred enim letom ne bi dala vanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sedež za kolo z naklonom
16.5.2005 10:40:58   
Jutra
Malika, saj za našo :duda: se mi sedež za kolo tudi ne zdi primeren že za to poletje. Je še pramajhna, kljub 9 kilam, ki jih ima. Ti kilogrami tolk zavajajo:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sedež za kolo z naklonom
16.5.2005 10:52:02   
malika
Ja,res zavajajo. Naš ima pri 16 mesecih samo 10,5 kg :( .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sedež za kolo z naklonom
16.5.2005 11:57:38   
vidja
Mi imamo za tamalega (13 mesecev) tak sedež, ki se namontira spredaj. Je ful ozek, je pa res da je fino, če je otrok v sedežu miren. Vozimo pa ga že kar celo pomlad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.