Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sedež za kolo z naklonom 15.5.2005 19:35:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem gledala v Hervisu Hamax (mislim da sem si prav zapomnila) stolček z naklonom, stane 20000 SIT. Pa se mi je zdelo, da je tega naklona zelooo malo in se ravno zato raje odločila za "navadnega" od iste firme za 10000 SIT - v tem definitivno ni fajn če otrok zaspi, ker glavica kar opleta. Ne vem pa, če tisti naklon zadostuje da se otrok lahko nasloni tolk nazaj, da tud glavico nasloni (je treba poizkusiti). LP
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 15.5.2005 19:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z Nino. Vsekakor je živ obup, če zaspi v navadnem. Meni se prav smili. Ne vem pa, koliko se oni z naklonom sploh nagne. Bi se moral kar dosti.
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 15.5.2005 20:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tega sem mislila, ki ga prodajajo v Hervisu. Je mogoče katera med nami, ki ga uporablja?
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 15.5.2005 20:23:55
|
|
|
|
vidja
|
Ja mi ga mamo. Ga je mož kupil, ko je bila akcija in res ne upam trdit, da se ta naklon kaj pozna.
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 15.5.2005 20:24:15
|
|
|
|
ciciban
|
Mi ga imamo-PODN!!!!Nic bolsi ni kot navaden.Ko otrok v njem zaspi,se matra prav tako kot v navadnem!!!!!!!!!!!!!:grrr:
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 15.5.2005 20:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, hvala za te nasvete. Sva se odločla kar za navadnega in tako bova prišparala nekaj tolarčkov.
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 15.5.2005 21:47:49
|
|
|
|
Jutra
|
Ker tudi sama nameravam kupiti ta sedež, me zanima, koliko mora biti otrok star, da ga lahko že uporablja? Je to od takrat dalje, ko zna že samostojno sedeti:zmeden:
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 16.5.2005 10:06:36
|
|
|
|
malika
|
Mi smo ravno kupili Hamax Sleepy lux -25.000 sit.Glede na to, da smo delali ta pravi doktorat zanj se mi zdi, da je kar ok, je pa res, da mali v njem še ni zaspal. Ampak naklon zgleda prav OK. Mislim, da ima Roemer malo večji naklon, je pa tudi cena za 10.000 sit višja, imajo jih v BC. Barbara ti sedeži so od 9-22 kg. Naš je zdaj star 16 mesecev in čisto po pravici povedano, ga pred enim letom ne bi dala vanj.
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 16.5.2005 10:40:58
|
|
|
|
Jutra
|
Malika, saj za našo :duda: se mi sedež za kolo tudi ne zdi primeren že za to poletje. Je še pramajhna, kljub 9 kilam, ki jih ima. Ti kilogrami tolk zavajajo:ups:
|
|
|
|
Sedež za kolo z naklonom 16.5.2005 10:52:02
|
|
|
|
malika
|
Ja,res zavajajo. Naš ima pri 16 mesecih samo 10,5 kg :( .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.