|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PO-predavanja za EA ob torkih ali sredah? SE ...
15.5.2005 12:33:32   
merida
Je v bistvu že v naslovu postavljeno vprašanje in sicer me zanima ob katerih dnevih so v Postojni predavanja za EA.Tu na forumu ste punce pisale da so ob 11h ob torkih in petkih, ko pa sem klicala v porodnišnico pa mi je receptorka rekla da so ob sredah in petkih, vendar bi nekako bolj zaupala vam iz prve roke,ker sem pred nedavnim dobila od receptorke kup dezinformacij ko sem klicala sicer v Lj. por.
Tko da,če je katera bila v zadnjem času tam,naj mi odgovori- mene sicer zanima le to ali torek ali sreda, saj imam čez sedem dni že pdp in ne bi rada čakala na zadnji dan.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.5.2005 12:56:10   
NinaŠ
Ne vem, ker nisem iz tistega konca, vsekakor pa ti želim, da te ne bi kaj :duda: prehitelo :)- ...sori, ampak res nekam pozno sprašuješ :zmeden2:
Pa lep porod ti želim in obilo užitkov z :duda:

LP

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2005 15:45:22   
anitaz
Meni so tri mesece nazaj rekli,da imajo ob sredah in petkih ob 11-ih.Jaz sem šla,in sicer v februarju,v SREDO!

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2005 17:00:58   
patty
Bo kar držalo - ob sredah in petkih ob 11.00.

Lp. patty

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2005 9:14:10   
petraCBU
Sreda, petek, 11-ih.
jaz grem drug teden, najbrž v sredo. Pri vas boste pa medtem najbrž že uspešno opravili! :)
P.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2005 15:46:57   
Jessy
100% ob sredah in petkih ob 11h. Bila ravno v petek. Svetujem, da si neseš kaj za popiti s seboj (jaz, budala, nisem), saj zna biti dolgo - mi smo bili skoraj do 13.30 tam.

Nič bat, če te porod prehiti, predno boš uspela iti na predavanje, saj nam je anestezist rekel, da ti vseeno ob prihodu ne bi odklonili EA, če bi pa to bila tvoja želja.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?