|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spolnost in porod
15.5.2005 11:30:08   
zi&mm
Ojla,
kako spolni odnos pospeši porod? Zakaj oz. na kakšen način pride do pospešitve poroda? Zna to bit nevarno za porod sam oz. :duda: ? Koliko časa pred porodom ste ve imele sp.odnose? Moj zadnji je že dooolgooo nazaj :(

Lep dan :rozica:

Mili
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spolnost in porod
15.5.2005 12:18:41   
babylove
Sperma vsebuje neke kemične snovi, ki pospešijo mehčanje materničnega vrata. Kolikor vem, ni nevarno.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spolnost in porod
15.5.2005 12:19:02   
Jančika_
Po moje pospeši porod zaradi krčenja maternice ob orgazmu:zmeden:. Če si zdrava in je vse OK, nima kaj škoditi ne tebi ne otročku. Midva sva celo nosečnost do konca veselo :sloncek:, mi je ful pasalo. Ravno zadnji večer pred porodom pa nisva, tako da pri meni ni seks imel nič s pospešitvijo poroda:).

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spolnost in porod
15.5.2005 12:44:26   
zi&mm
Ma nekje sem brala, da zaradi snovi v orgazmu pride do pospešitve poroda samo ne vem kje :zmeden: je bil članek na to zelo zanimiv, bi ga kr še 1x prebrala....
Midva tudi že celo nosečnost veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in res paše, še posebej če je dan tak :grrr: te prav sprosti, zdaj pa 10dni tema in ne zdrživa več...PDP imam 18/5...bomo poskusli, mogoče bo kaj prej :)-

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spolnost in porod
15.5.2005 21:40:33   
Seven*
Sperma vsebuje prostagladine, ki pospesijo odpiranje MV. Zato ima kar nekaj kultur navado pred porodom cimvec sexat. Naj bi to pospesilo porod. Menda je res nekaj na tem. :)

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spolnost in porod
15.5.2005 21:41:57   
beba76
Pušenjak je enkrat odgovarjal na to temo - sperma vsebuje neke enake snovi, kot umetni popadki.

Sicer ne vem, ča to res pospeši porod, pri nas ga mogoče je, saj sva ob 22.00 še veselo :sloncek::sloncek:, točno ob 24.00 pa mi je 18 dni pred PDP začela odtekati plodovnica. ;)

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spolnost in porod
16.5.2005 8:29:23   
Dadi
Hm...midva sva tudi skozi do konca (mislim da dva dni pred porodom nisva) pa se je mala rodila teden dni čez rok.

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spolnost in porod
29.7.2005 16:39:03   
suky
Pozdravček:bravo::bravo:

Če naj bi seks pospeševal porod, in če sem mela na začetku krvavitve ter jedla tiste tablete, ki preprečujejo spontani splav, a mi potem odsvetujete seks??Sedaj sem v 10.tednu in in mam na cajte mal krčev.Me je strah, da ne bi s seksom sprožila splav:(
Kaj mi svetujete?

lep:morje:pozdrav

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spolnost in porod
29.7.2005 22:53:41   
zi&mm
Suky,
na tvojem mestu bi se posvetovala z ginekologom; raje malo počakaj kot da bo karkoli narobe glede nato, da si imela krvavitve...jaz pred koncem :nosecka: nisem imela :sloncek: tako da pri meni se je porod spožil po naravni poti...

Uživaj :nosecka: saj hitro mine in pol je vse na glavo obrnjeno ampak zelo lepo,

Lp,

Mili

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?