Anonimen
|
POzdravljeni! Sem razmišljala koga naj vprašam za mnenje in glede na to, da o tej temi vsak težko govori sem se odločila, da problem delim z vami v upanju, da dobim kakšen nasvet ali mnenje. S fantom sva skupaj 4 leta in zadnje leto se trudiva, da bi družino povečala, torej, da bi zanosila. Vmes sem sicer zanosila, oba sva bila srečna, vendar sem 2 meseca nazaj splavila. Izgubo sem zelo težko preživela in še danes mi je hudo, ko se spomnem moje male pikice, ki se ni več premikala. Partner je na vse skupaj odregiral bolj optimistično, da se to pač dogaja in da nič skrbet, ker nam bo kmalu spet ratalo. Najino spolno življenje je bilo skoz brez problemov, sva oba zelo uživala. No in potem nastane problem. Že kakšen mesec je non stop utrujen, seveda ga razumem, saj je v službi do večera in potem ima še doma delo (urejava si stanovanje), ko pride do postelje, enostavno pade in zaspi. Drugače se normalno razumeva, je nežen, pozoren in vse, na tem področju ni sprememb. No in nekaj dni nazaj, ko se končno začneva crkljat in sva bila na dobri poti, ugotovim, da je njegov penis kar naenkrat postal mehak in smo zaključili, potem se ista stvar ponovi tudi naslednji dan in včeraj spet, kar naenkrat je vsega konec. Seveda sem najprej pomislila na to, da ga ne privlačim več itd. (kar mi je bila tisti trenutek edina logična razlaga), ampak mi je zatrdil, da kar ne more, ker je preveč utrujen....potem se stisne k meni in zaspiva. Upala sem, da se bo o tem pogovarjal, vendar ni želel več govoriti o tem. Ne vem, kaj naj si mislim...upam, da imate kakšen koristen nasvet. Hvala.
|