Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vajeti za učenje hoje, gugalnica ali skokec s... 15.5.2005 9:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ene imajo v Mullerju, ampak izgledajo kot pasji povodec (stanejo okoli jurja), videla pa sem jih tudi v Baby Centru, kjer so veliko bolj estetske, stanejo pa okoli tri jurje. Za notranjo gugalnico ali skokca ne vem, videla sem samo take, ki jih pritrdiš na ogrodje vrat.
|
|
|
|
vajeti za učenje hoje, gugalnica ali skokec s... 15.5.2005 10:06:16
|
|
|
|
marta2
|
Hvala, za vajeti bom šla pa res pogledat. Skokca, ki ga pritrdiš na ogrodje vrat sem videla, vendar pri nas imamo samo drsna vrata, baje je pa skokec zelo dobra zadeva. LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
vajeti za učenje hoje, gugalnica ali skokec s... 15.5.2005 10:41:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Marta, mi smo za darilo dobili skokca, ki se ga obesi na podboje vrat. Ker imamo nad vsemi vrati police s knjigami, ga nismo mogli nikamor obesiti, pa se moj mož spravil in zvrtal luknje v strop, privil zanke in skokca obesil tja. Namesto tistih klešč, s katerimi skokca sicer pritrdiš, pa je namontiral močan trak. Vse skupaj si lahko ogledaš v mojem albumu Mojster. LP, Jana:zajcek:
|
|
|
|
vajeti za učenje hoje, gugalnica ali skokec s... 15.5.2005 14:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Skokec je (tako kot hojica) odsvetovan, ker otrok, ki ni še pripravljen za hojo, že stoji pokonci. Pogosto ga navaja na hojo po prstih, možne pa so tudi številne poškodbe.
|
|
|
|
vajeti za učenje hoje, gugalnica ali skokec s... 15.5.2005 15:39:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša pediatrinja ga priporoča. Ampak seveda za otroka, ki je že dovolj velik in spreten. Vasjo sva dala not prvič pri šestih mesecih, pa ni bilo ničemur podobno vse skupaj in sva ga pospravila nazaj. Zdaj pri devetih je pa zgodba čisto drugačna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?