|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 8:11:25   
Bejba
Včeraj slučajno obrnem na POP TV, kjer je bila zjutraj Ringa-raja. In je bila ena risanka, pa sem malo gledala in me je tako razjezila vsebina, da bi najrajš kar tja poklicala kaj se grejo, da to otrokom kažejo :grrr:. Prava "grozljivka" je bla. V glavnem kratka vsebina: neka deklica se oženi s kraljem - ali kar je pač bil :zmeden2: in živita v gradu - graščini. En dan kralj reče, da gre na pot in da svoji mladi ženki en zlat ključ za čuvat, ampak ji strogo zabiča, da ne sme hodit v tisto sobo, katero ta ključ odpira, ker ji bo žal. Vendar pa je ženska radovednost seveda prevelika in žena le odklene ta vrata. Potem pa se začne, nisem mogla verjet svojim očem. V sobi vse naokoli obešena trupla, kar naenkrat polno krvi vse naokoli :zmeden:. In potem pač ona zbeži ven, vendar kot dokaz, da je bila v sobi , iz tega ključa vedno, ko ga prime v roko, priteče kri. Torej tudi, ko se kralj vrne in vzame ključ v roke, priteče kri, zato ve, da je bila v sobi. In potem jo začne z nekimi mačetami preganjati, da jo bo ubil, ker je to storil vsem ženam pred njo, ki so bile ravno tako firbčne (tista trupla v sobi so bile baje njegove bivše žene),....nazadnje jo pač ne ubije, ker jo rešijo njeni bratje in umre on v plamenih graščine...........ampak povejte mi punce, ali je to risanka za otroke :zmeden::zmeden::zmeden: ??? Res sem bila tako jezna, potem se pa sprašujemo zakaj je toliko nasilja med otroki. Saj tudi, če jim prepoveš gledanje določenih filmov, vse vidijo v risankah :grrr:. Kje so tiste risanke iz naših časov - krtek, pa A je to, smrkci,............
Mal sem mogla svojo jezo sem prenest.
Vseeno pa vam želim lepo, čeprav oblačno nedeljo :rozica:.

LP, Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 8:16:29   
Anonimen
POP TV ima večkrat take grde risanke - tudi neke Japonske borce, alkajže, ampak jaz grem čez take z daljincem enostavno čez. Nedeljski Živ Žav je veliko boljši, lepše risanke ;)

Sicer pa pojejo VHS, DVD, tako da ni panike. Vse to zvečer ali pa kadar dežuje. Sicer pri nas največkrat slišimo klic narave: gozd, travniki, igrišča.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 9:47:20   
ciciban
Sem gledala to risanko na popu-groza!!!!!!!!!!!:(

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 11:07:57   
BONI*
Bejba, imaš prav!! To je groza! Res ni čudno, da je potem toliko nasilja med mladimi in to že v vrtcu.
Res bo treba neki narest v zvezi z tem, ker to je pa nedopustno, da se take stvari po TV za otroke (in to v Živ žavu, ki je namenjen najmlajšim)vrtijo. Kje je tuki kakšna cenzura?
Če si dovolj razjarjena, piši na uredništvo POP TVja, al kam že:zmeden: A niso bila enkrat Trenja na temo tega?

Boni:(

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 13:38:43   
bskrle
Mi gledamo risanke le na nacionalki, nekaj imam posnetih. Pop tv je pa prava groza, kar se tiče risank!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 16:37:55   
bini
naša bo očitno gledala samo preverjene klasike iz dvdjev.. pa še to le občasno.. tv je itak ena velka neumna pogruntavščina, ki hitro povzroči odvisnost.. ampak se da odvadit :rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 19:32:57   
Anja167
enako kot bskrle

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tudi risanke niso več kar so bile
15.5.2005 21:02:44   
puncica
Tud men se zdi da risanke na pop tv presegajo vse meje, to kar sem prebrala je pa res tu mač, še jst ne bi mogla to gledat. Madona, kako lahko kej takega kupijo. Res se mi pa zdijo v živ žavu risanke dobre in kvalitetne, mogoče s kako izjemo a v bistvu so proti drugim tv postajam super. Tako da hvala bogu da pri nas doma na pop tv sam sneži, slo pa se vidi kokr tolk, res da s kakim črtam a vseeno.:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tudi risanke niso več kar so bile
16.5.2005 8:19:52   
KIRA
nad tako vsebino se tudi jaz jezim. pa nad nasiljem v rčunalniških igricah tudi, tega je preveč na TV, eno vleče drugo za sabo, ker je pač moderno , oz. aktualno!
vsake oddaje res ne moreš prečekirat, če je primerna za otroke. po mojem take vsebine vzbujejo v otrokih, agresije in se jim pol nasilje nekako zdi "normalno". ljudje se vse preveč razburjajo zaradi erotičnih vsebin v filmih, zaradi krvavih filmov in risank pa nobeden, kjer se vse cedi od krvi in je na koncu miljone mrtvih..
po mojem to ne spada v otroški prgram. take stvari bi bilo treba dat v druge ure, večerne, če že morejo bit, oz. je treba poleg risanke dat obvestilo, da vsebina niprimerna za otroke do recimo.. kaj pa vem... ****-tega leta.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tudi risanke niso več kar so bile
16.5.2005 9:50:16   
Tinca7
Jaz sem tudi gledala to grozo. Res ne vem, kdo dela te risanke? A ni običajno pinc na koncu rešil kraljične, ne pa jo poskušal ubit:zmeden:?

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)


Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!