|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj imajo otroci obuto v teh dneh?
17.5.2009 16:17:00   
Zofy
Koliko stari otroci pa lahko že nosijo Crocse? Imajo baje od št. 21 naprej, samo po moje mora biti otrok že zelo stabilen v nogah, toraj mora hojo že precej obvladat za tele crocskeuser posted image Ma če je moja shodila konec marca, bo valda do poletja toliko stabilna, da jih bo lahko imela, ali ne? Seveda, če ji bo noga uspela toliko zrasti. Sedaj ima še 19.5...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.5.2009 21:00:36   
metka_zone
Glede crocsov je najbolje,da jih gresta poizkusit,ker se mi zdi,da niso vsi modeli enaki,isto mi je rekla v trgovini.Sama sem jih kupila v Rossiju in imajo res veliko izbiro,glede številke ti bodo pa prodajalke svetovale.Pa tudi cena v tej trgovini je 30evrov,kar se mi zdi poceni...
Lp

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.5.2009 21:39:47   
Marogica
Naša dva imata krokse, teniske in skejterke, kar pa ni odvisno od vremena(vročine), temveč od tega, kaj delata...ko nabijata žogo, so teniske, na vrtu so kroksi, v glavnem neprestano izmenjavata obutev, kot kakšne ženskice...Sem se nehala s tem obremenjavati, ker ne folgam več te hitre in neprestane menjave. Skejterke pa ima za v šolo, izlete in podobno, v glavnem tja, kjer ve, da ne bo nabijal žoge, ker z njimi ne more, saj smo mu morali še vezalke odrezatiuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.5.2009 21:41:41   
N _ B
Pri nas ima "cabrio" superge od Salomona. Zjutraj jih obuje z nogavicami, domov pride brez. So super zračni (gornja plast je mrežasta) in opetnik je narejen tako, da se lahko pohodi in je čevelj kot natikač.

http://www.salomonsports.com/si/#/footwear/footwear/sandals/epic-cabrio-k

Aja, pa crocsi so zakon.

< Sporočilo je popravil N & B -- 17.5.2009 21:42:06 >

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.5.2009 22:53:43   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Naša dva imata krokse, teniske in skejterke, kar pa ni odvisno od vremena(vročine), temveč od tega, kaj delata...ko nabijata žogo, so teniske, na vrtu so kroksi, v glavnem neprestano izmenjavata obutev, kot kakšne ženskice...Sem se nehala s tem obremenjavati, ker ne folgam več te hitre in neprestane menjave. Skejterke pa ima za v šolo, izlete in podobno, v glavnem tja, kjer ve, da ne bo nabijal žoge, ker z njimi ne more, saj smo mu morali še vezalke odrezatiuser posted image

to mi je pa tako znano, tudi pri nas, je veža..polna obutve....ker kar naprej menjavata user posted image ..
marogica vezalke...pa si lahko na noter zavežeta...ker mojadva jih imata kdaj tako , kdaj pa kar odvezane...da vse mahedra...user posted image ..samo jima puščam vso svobodo..., samo da so teniske čiste, pa da še dober zgledajo...pol pa spet nove

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.5.2009 8:44:06   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

ker mojadva jih imata kdaj tako , kdaj pa kar odvezane...da vse mahedra...user posted image ..

Saj naše so tudi kar odvezane, jasnouser posted image , vendar so ga motile dolge vezalke, ko si jih je zatikal v čevlje, tako, da je bila edina "rešitev", da smo jih odrezali. Jaooooo....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.5.2009 12:49:58   
Lejči
Zofy, naša 15 mesečnica v Crocsih prav fajn maršira naokoli, kar pa zadeva št. je pa res odvisno od modela user posted image ; navadne crocse št. 4/5 lepo obuje, ista številka Pelican model pa ji je premajhen in ga na žalost neuporabljenega lahko samo prodam. 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.5.2009 20:29:48   
ječi12
mi nosimo crocse pa je naša stara 15m in super obvlada.
doma pa tole www.male-nogice.si

LP

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.5.2009 20:50:32   
ThinkPink
Mimogrede - a katera ve kakšna je razlika med poceni crocksi (za cca. 10 eur) in originalnimi za 40 eur?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.5.2009 22:53:04   
ječi12
js sm probala oboje in je razlika samo v znamki.res pa da niso usi ponaredki ok,eni majo ful plastično uno gumo in potem noga drsi not in švica...js sigurno nebi dala 30€ za 15m starga otroka ker jih bo mel mal časa pa še znucajo se hitr...so pa lepe ni kej :)

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.5.2009 8:27:49   
soncek&luna
crocske se pa res ne znucajo hitr... moj tamau jih guli ze drugo sezono pa so se vedno kt novi.... ce so umazani jih sam pod vodo s krtacko zdrgnem in so spet lepi

Mami, pika moja!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?